ΕΔΕΣΣΑ | Δείτε τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου από το σπίτι σας!

Εδεσσα

Ο Δήμος Έδεσσας ενημερώνει τους πολίτες ότι θα έχουν τη δυνατότητα, να παρακολουθήσουν, έστω και διαδικτυακά από το σπίτι τους , τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της πόλης μας.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Η φετινή χρονιά δεν επιτρέπει εορτασμούς και πολυπληθείς εκδηλώσεις, άλλωστε η πόλη και η ευρύτερη περιοχή έχουν βαρύ φορτίο από την πανδημία. Όμως χρέος όλων μας είναι να τονώσουμε την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, με υγεία και καλύτερες συνθήκες! 

Για τον λόγο αυτό σήμερα στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης, που έχει ήδη τοποθετηθεί στην πλατεία Στουγιαννάκη. Οι πολίτες δεν επιτρέπεται να έχουν φυσική παρουσία, αλλά θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση διαδικτυακά, μέσα από τη διεύθυνση εδώ
https://youtu.be/L-Z3-a0hk6M

Σας καλούμε όλες και όλους στη διαδικτυακή εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης μας για να ζήσουμε όλοι μαζί – έστω και με αυτό τον ιδιαίτερο τρόπο – το πνεύμα των εορτών και να δώσουμε ο ένας στον άλλον κουράγιο και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο!