ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΛΑΣ: “Τίτλοι τέλους” και νέοι στόχοι για τον ΠΑΝΟ ΖΑΡΟΓΟΥΛΙΔΗ

Υγεία

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά δεκαοκτώ (18) χρόνια “διαρκούς παρουσίας” στο Φαρμακευτικό Σύλλογο (ΦΣ) Πέλλας, για τον Πρόεδρό του, ΠΑΝΟ ΖΑΡΟΓΟΥΛΙΔΗ, δεν είναι λίγα.

Ο ίδιος, νωρίτερα, σήμερα, με ανάρτησή του στο διαδίκτυο, ανακοίνωσε την απόφασή του να μην είναι ξανά υποψήφιος και, πλέον, όπως αναφέρει “…εναποθέτω τον ΦΣ με ευλάβεια στα χέρια της νέας ομάδας συναδέλφων, που θα αναλάβει την πορεία του στις αρχαιρεσίες της 13ης Νοέμβρη.”.

Ομολογουμένως η θητεία του Πάνου Ζαρογουλίδη στέφθηκε με επιτυχία, και η έντυπη εφημερίδα “εδεσσαϊκή” Ν. Πέλλας, όπως και η ηλεκτρονική εφημερίδα “edessaiki.gr” είχαν συχνή και τακτική επικοινωνία μαζί του, για θέματα που άπτονται του τομέα της Υγείας, που ενίοτε γινόταν και “πυκνή”, λόγω της πανδημίας και των εξελίξεων που προέκυπταν.

Ευχόμαστε στον Πάνο Ζαρογουλίδη καλή πορεία και επιτυχία στους επόμενους στόχους του.

Η ανάρτησή του στο facebook

“Τίτλοι τέλους σήμερα για ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου τον Φαρμακευτικό Σύλλογο (ΦΣ), τον οποίο εναποθέτω με ευλάβεια στα χέρια της νέας ομάδας συναδέλφων, που θα αναλάβει την πορεία του στις αρχαιρεσίες της 13ης Νοέμβρη.

Μετά από 18 χρόνια διαρκούς παρουσίας θεωρώ ότι έκλεισα έναν κύκλο γεμάτος συγκινήσεις  και γνώση την οποία προσπάθησα να μεταδώσω σε όλους τους νεότερους συναδέλφους.

Θα ήθελα επίσης από καρδιάς να ευχαριστήσω την οικογένεια του τελευταίου ΔΣ όσο και όλους του συναδέλφους του ΦΣ Πέλλας που μου εμπιστεύτηκαν το μεγαλόπνοο σχέδιο της μεταρρυθμιστικής ανασυγκρότησης του, αποδεικνύοντας ότι όταν υπάρχει θέληση για αλλαγή υπάρχει πάντα δρόμος προς την πρόοδο!

Με αφορμή τούτη τη στιγμή θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όλους τους πολίτες την Πέλλας ότι φέτος ειδικά δε θα πρέπει να λησμονήσουν τον αντιγριπικό εμβολιασμό τους, ο οποίος λόγω της συγκυρίας είναι εξαιρετικά σημαντικός!!!

Θυμηθείτε «Εμβολιάζομαι κερδίζω τη μάχη»”