(ΒΙΝΤΕΟ) Το ηχηρό μήνυμα κατά του καρκίνου από μια γυναίκα που τον κοιτάει “κατάματα με θάρρος” για δεύτερη φορά

Υγεία

Με ένα συγκινητικό βίντεο, η δικηγόρος Νεκταρία Αγγελάκη στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα κατά του καρκίνου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου που είναι σήμερα.

Με το σλόγκαν, “Κατάματα Με Θάρρος”, η κα Αγγελάκη επιχειρεί να εμπνεύσει όσους δίνουν μάχη με τον καρκίνο να τον κοιτάξουν κατάματα με θάρρος.

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

https://youtu.be/Y2OFOfmHNNI

Όπως ακούγεται να λέει στο βίντεο, η ίδια δίνει μάχη με τον καρκίνο για δεύτερη φορά και νιώθει να τον κερδίζει για δεύτερη φορά. “Το φάρμακο είναι μέσα μας, είναι η δύναμή μας”, τονίζει.

Εν συνεχεία προσθέτει πως μέσα από τη αυτή τη μάχη κατάφερε να κερδίσει πολλά και το μόνο που έχασε ήταν… τρίχες!

Το σκεπτικό για τη δημιουργία αυτής της Ομάδα Έκφρασης & Θάρρους κατά του Καρκίνου από την Νεκταρία Αγγελάκη:

“Δίνω τη μάχη με τον καρκίνο για δεύτερη φορά. Θεωρώ χρέος μου να βοηθήσω όσο μπορώ τους συνανθρώπους μου που περνούν το ίδιο. Να τους εμπνεύσω, να τους κάνω να μιλήσουν γι’ αυτό που περνούν, να κοιτάξουν τον καρκίνο τους κατάματα με θάρρος.

Ξεκίνησα την Ομάδα Έκφρασης & Θάρρους κατά του Καρκίνου, με το όνομα «Κατάματα Με Θάρρος», και συμπορεύομαι με όλους αυτούς που θα μοιραστούν τη δική τους μάχη με τον καρκίνο.

Ελπίζω το «Κατάματα Με Θάρρος» να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας που παλεύουν με τον καρκίνο να μιλήσουν και να εκφράσουν με κάθε δημιουργικό τρόπο -με μια φωτογραφία, ένα κείμενο, ένα βίντεο ή όπως επιθυμούν- το κουράγιο και τη δύναμη ψυχής που επιδεικνύουν καθημερινά.

thestival.gr

Ετικέτα: