ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ … ΣΟΚ!!!!!! Νοσηλευτές πλένουν με λάστιχο 70χρονη σε γκαράζ για να μη λερώσουν το ασθενοφόρο

Τοπική Αυτοδιοίκηση

Τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έκανε μία φωτογραφία, όπου αποτυπώνονται νοσηλευτές να πλένουν μία γυμνή 70χρονη με λάστιχο σε γκαράζ πολυκατοικίας στον Ωρωπό, για να μη λερώσουν το ασθενοφόρο.

Σημειώνεται, πως πρόκειται για μια γυναίκα με ψυχιατρικά προβλήματα, γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Το περιστατικό προκάλεσε και την άμεση αντίδραση του δημάρχου Ωρωπού, Γιώργου Γιασημάκη, ο οποίος σε ανάρτησή του αναφέρει ότι έχει δώσει ήδη εντολή για κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το συμβάν, η οποία και θα ερευνήσει και θα καταλογίσει ευθύνες όπου υπάρχουν.

Αναλυτικά η ανάρτηση του δημάρχου Ωρωπού:

«Ενημερώθηκα πριν από λίγο για το θλιβερό συμβάν με την άτυχη συνδημότη μας, την οποία πλένει γυμνή στην πυλωτή μιας πολυκατοικίας, πλήρωμα του Δημοτικού ασθενοφόρου το οποίο ανήκει στην εταιρεία με την οποία έχει σύμβαση ο δήμος.

Ως άνθρωπος καταδικάζω απερίφραστα το απαράδεκτο συμβάν και αισθάνομαι αποτροπιασμό και ντροπή.

Ως Δήμαρχος έχω δώσει ήδη εντολή για κατεπείγουσα Ε.Δ.Ε που θα ερευνήσει και θα καταλογίσει ευθύνες όπου υπάρχουν.

Επίσης επικοινώνησα με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας και του ζήτησα να απομακρυνθεί το συγκεκριμένο πλήρωμα από το δημοτικό ασθενοφόρο. Θέλω να διαβεβαιώσω τους συνδημότες μου, ότι τέτοιες απάνθρωπες συμπεριφορές από όπου και αν προέρχονται δεν θα μείνουν ατιμώρητες».

Σημειώνεται, πάντως, πως σύμφωνα με πληροφορίες η συγκεκριμένη γυναίκα εντοπίστηκε σε ένα σπίτι, στο οποίο οι νοσηλευτές δεν μπορούσαν καν να πλησιάσουν λόγω των ακαθαρσιών, ενώ υπήρχαν πολλά παράπονα από τους γείτονες για την κατάσταση που επικρατούσε εδώ και χρόνια στο σπίτι.

thecaller.gr