(ΦΩΤΟ) Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ “Ο ΠΥΡΡΟΣ” ΤΙΜΗΣΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Γιαννιτσά

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κρύας Βρύσης “Ο ΠΥΡΡΟΣ” με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας.

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΕΔΩ-facebook

Σε μια φιλική ατμόσφαιρα, στην κατάμεστη αίθουσα του ‘Sugar’ στην Κρύα Βρύση τέθηκε “Η γυναίκα στο επίκεντρο”, με τοποθετήσεις που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον από τις αξιότιμες ομιλήτριες.

Με μια ιστορική αναδρομή για τη θέση της γυναίκας και την παρουσία του γυναικείου φύλου στον χώρο της πολιτικής και της Αυτοδιοίκησης, η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου τόνισε την ανάγκη της συμμετοχής και της διεκδίκησης, που πάντα οδηγεί στην επιτυχία, ειδικά αν κάτι γίνεται με αγάπη και αμείωτη προσπάθεια.

Επειτα, η Δρ. Αναστασία Παπαδοπούλου, βιοχημικός, καλύτερη νέα ερευνήτρια σε παγκόσμιο επίπεδο για το 2011 αναφέρθηκε στην πολυπλοκότητα που παρουσιάζει για μια γυναίκα η ενασχόληση με την έρευνα στην ιατρική επιστήμη, αλλά και στα διαχρονικά επιτεύγματα των γυναικών επιστημόνων που δείχνουν τον δρόμο προς την επιτυχία σε όλες τις γυναίκες.

Στη συνέχεια, η Χάρις Πατσαβούρα, ειδική στον ψηφιακό πολιτισμό, στις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία παρέθεσε στοιχεία που καθιστούν τη Χώρα μας στις τελευταίες θέσεις στη λήψη αποφάσεων από γυναίκες στον χώρο του πολιτισμού, ενώ, παράλληλα, αναφέρθηκε στη σημασία της παράδοσης και του πολιτισμού από γενιά σε γενιά.

Οι ομιλίες ολοκληρώθηκαν με την τοποθέτηση της Δώρας Τζιότζιου, επιχειρηματία, η οποία ανέλυσε τον πολυδιάστατο ρόλο της σύγχρονης γυναίκας, υπογραμμίζοντας τις αστείρευτες δυνάμεις της και την ικανοποίηση που πηγάζει μετά την εκτέλεση των καθημερινών εργασιών και υποχρεώσεων.

Όλες οι συμμετέχουσες ομιλήτριες ευχαρίστησαν θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για την πρόσκληση και απένειμαν τα εύσημα για την πρωτοβουλία.

Εκ μέρους του Δ.Σ. ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Γιάννης Τσίκος, ευχαρίστησε τους παριστάμενους, τις τέσσερις εκλεκτές καλεσμένες που κατέθεσαν τις εμπειρίες τους, δίνοντας και το στίγμα της επόμενης ημέρας για τον “ΠΥΡΡΟ” που περιλαμβάνει δημιουργικές δράσεις σε όλα τα επίπεδα. Η όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την προσφορά αναμνηστικών δώρων από τον Σύλλογο στις ομιλήτριες, ευχαριστώντας ιδιαίτερα για την παρουσία τους.

Παραβρέθηκαν επίσης, ο Βουλευτής Πέλλας Λάκης Βασιλειάδης, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Κρύας Βρύσης Πέτρος Σεραϊδης, ο υπ. Δήμαρχος Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γηγενών Μακεδόνων Κρύας Βρύσης και υπ. Βουλευτής Γρηγόρης Δέλλιος, ο Τοπικός Σύμβουλος – αναπλ. Προέδρου Κρύας Βρύσης Λύσανδρος Αμιτζόγλου καθώς και μέλη, φίλες και φίλοι του Συλλόγου.