Η “ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ” για την εκδήλωση στην Κρύα Βρύση – Τι είπαν Β. Τσιάρτας & Φ. Κρανιδιώτης

Πολιτική

Ανακοίνωση της “Εθνικής Δημιουργίας” αναφέρει:

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την περασμένη Κυριακή η πολιτική συγκέντρωση της Εθνικής Δημιουργίας στην αίθουσα του ΟΠΑΠ στην Κρύα Βρύση με ομιλητές τον Φαηλο Κρανιδιώτη, Αντιπρόεδρο της παράταξης, τον υποψήφιο βουλευτή επικρατείας Βασιλη Τσιαρτα, τον υποψήφιο βουλευτή του Κιλκίς Δημοσθενη Τριανταφυλλιδη και τον υποψήφιο βουλευτή Πέλλας Βασιλη Παπαδοπουλο.

Η πολιτική εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Βασιλη Παπαδοπουλου ο οποίος εν συντομία εξήγησε στους συντοπίτες του, τους λόγους της συμπόρευσης του με την Εθνική Δημιουργία στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, τονίζοντας το αίσθημα ευθύνης και τιμής να υπερασπιστεί τα δίκαια των πολιτών της Πελλας.

Ακολουθησε ο υποψήφιος βουλευτής του Κιλκίς που αναφέρθηκε στα προβλήματα του αγροτικού τομέα και τις λύσεις που προτείνει η Εθνική Δημιουργια.

Στη συνέχεια ο Βασίλης Τσιαρτας τόνισε πως η Εθνική Δημιουργία αποτελεί την μοναδική επιλογή που έχει ο λαός, εάν θέλει αφενός να ξεφύγει από τα χρόνια δεινά που τον έχουν οδηγήσει στα σημερινά αδιεξοδα, αφετερου να έχει μια ρεαλιστικη, επιστημονικα τεκμηριωμένη βιώσιμη και αξιόπιστη πρόταση, προκειμένου να επιλυθούν τα μεγάλα ζητήματα που τον γονατίζουν, όπως η ακρίβεια, η φορολογία, η ανεργία, η εγκληματικότητα και η παράνομη μετανάστευση.

Η εκδήλωση τελείωσε με την ομιλία του Φαηλου Κρανιδιώτη, ο οποίος κλείνοντας επισήμανε πως η ενδυνάμωση της Εθνικής Δημιουργίας είναι επιτακτική ανάγκη, ώστε να δοθεί το εναρκτήριο ράπισμα στον λαϊκισμό και στον παραλογισμό του δημοσίου που κοντεύουν να εξολοθρεύσουν την πατρίδα.

Μια επιτυχής πολιτική εκδήλωση στην Πέλλα με πολλαπλά μηνύματα.

Από το γραφείο τύπου Πέλλας