(ΒΙΝΤΕΟ) Συγκλονίζει η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ: «Ήταν ο μοναδικός τρόπος να σταματήσουν τον Γιώργο»

Αστυνομικά

Για τις εξελίξεις, μετά τη σύλληψη των δύο ατόμων για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, μίλησε η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

«Όλο αυτό το διάστημα μίλαγα με τις αρχές. Ήξερα ότι συνεχίζονται οι προσπάθειες, κι όταν συνεχίζονται οι προσπάθειες δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα.

Πιστεύω ότι θα φτάσουμε μέχρι το τέλος και θα βρεθεί ο ηθικός αυτουργός. Η ζωή ανατρέπεται.

Βλέπεις μία άλλη πραγματικότητα που ποτέ δεν είχαμε φανταστεί. Ο Γιώργος δεν είχε κάτι να φοβάται, γιατί δεν είχε κάνει κάτι κακό.

Όφειλα στη μνήμη του Γιώργου να προχωρήσω για να δικαιωθεί η μνήμη του και να προχωρήσει η ζωή του παιδιού μας. Ο Δημήτρης έχασε ένα γονιό, δεν θα μπορούσε να είχε κι έναν άλλο γονιό τρελό.

Κάποιος φοβήθηκε τα λεγόμενα και τα γραφόμενα του Γιώργου.

Κάποιος ήθελε το στόμα του Γιώργου κλειστό και την πένα του νεκρή. Ήταν ο μοναδικός τρόπος να σταματήσουν τον Γιώργο να γράφει και να μιλάει.

Η δικαίωση για εμένα δεν μπορεί να έρθει, θα ερχόταν μόνο αν γυρνούσε ο Γιώργος.

Δεν έχω να πω τίποτα στους δράστες, εγώ θα ήθελα να είχα μπροστά μου τον Γιώργο», είπε η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ.

«Πολλοί με έχουν ρωτήσει αν είχα πει ποτέ στον Γιώργο “άστο αυτό μην τον ψάχνεις”.

O Γιώργος ήταν αφόβητος και ο Γιώργος ήταν ερωτευμένος με την δουλειά του, για όσους τον γνώριζαν, που δεν θα μπορούσε να γίνει κατανοητό αυτό από την πλευρά του. Ο Γιώργος είχε επίσης και πάθος με την αλήθεια, εκτός από την δουλειά του», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ετικέτα: