ΣΚΥΔΡΑ: ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΔΙ-ΖΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΑΓΓΕΛΟ

Σκύδρα

Ο στόχος που έχουμε βάλει για τον μικρό Άγγελο είναι δύσκολος, αλλά θα τον πετύχουμε! 
Απαιτούνται πολλοί τόνοι καπάκια, αλλά θα τα μαζέψουμε.

Γιατί; Γιατί η ανταπόκριση σας στο κάλεσμα του Συμβαδί-ζω είναι τεράστια!

Γιατί τα μηνύματα και τα τηλέφωνα σας είναι από ολόκληρη την Ελλάδα. 
Σας ευχαριστούμε για την αλληλεγγύη σας. Η οικογένεια του μικρού Άγγελου μας ζητά συνεχώς να σας μεταφέρουμε τα ευχαριστώ τους και τη συγκίνηση τους.

Τις μέρες που πέρασαν, ανάμεσα σε άλλους, μεγάλες ποσότητες καπάκια έστειλαν ή και έφεραν από κοντά, το γραφείο ποιότητας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας των Γ.Ν. Πέλλας-Ν.Μ. Γιαννιτσών (πραγματικά μεγάλη ποσότητα!), το Δημοτικό Σχολείο Φλαμουριάς Έδεσσας καθώς και το Δημοτικό σχολείο Σεβαστειανών Σκύδρας.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να κάνουμε στον Τουρατζίδη Κώστα που ακόμη μια φορά βοήθησε με το φορτηγό της TOURAS FRESH για τη μεταφορά των καπακιών από τα Γιαννιτσά.

Θυμίζουμε ότι έχετε δύο επιλογές για να βοηθήσετε στην επίτευξη του μεγάλου στόχου:

Αν η ποσότητα από τα καπάκια σε κιλά ή σε όγκο είναι μεγάλη (π.χ. μεγάλες σακούλες απορριμμάτων, τσουβάλια, μεγάλες κούτες κ.τ.λ.), είναι προτιμότερο να τα στέλνετε με μεταφορική, απευθείας στο εργοστάσιο που τα δίνουμε κι εμείς. Η διεύθυνση του εργοστασίου είναι:
ΣΟΥΛΗΣ ΑΒΕΕ
2ο χλμ Σκύδρας – Βέροιας
Σκύδρα, Τ.Κ. 58500
*Με την υποσημείωση: “Για τον μικρό Άγγελο”

Αν η ποσότητα από τα καπάκια σε κιλά ή σε όγκο είναι είναι πιο μικρή (π.χ. μία-δύο σακούλες σούπερ μάρκετ ή ένα-δύο κουτιά παπουτσιών) μπορείτε να τα στείλετε και με courier στα γραφεία του συλλόγου μας ή να τα φέρνετε οι ίδιοι κάθε Παρασκευή 18:30-20:30. Η διεύθυνση των γραφείων μας είναι:
Σύλλογος “Συμβαδί-ζω”
Πλατεία Ελευθερίας
Σκύδρα, Τ.Κ. 58500

Σημειώνουμε ότι τα έξοδα αποστολής βαρύνουν εσάς. Σε περίπτωση που υπάρχει αδυναμία κάλυψης των εξόδων στείλτε μας μήνυμα για να ερευνήσουμε το ενδεχόμενο κάλυψης τους από τον σύλλογο μας.

Συνεχίζουμε δυνατά και με ενσυναίσθηση μέχρι τον τελικό στόχο.