ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ: Την Πέμπτη (29/6) θα μάθουν τις βαθμολογίες οι υποψήφιοι

Παιδεία

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου και μετά τη μια το μεσημέρι, θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών εξετάσεων 2023, όπως προκύπτει από Εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Συγκεκριμένα οι τελικές βαθμολογίες θα αποσταλούν στις σχολικές μονάδες έως το πρωί της Πέμπτης 29ης Ιουνίου 2023 και οι βαθμοί θα αναρτηθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση

https://results.it.minedu.gov.gr/

ενώ θα σταλούν και με SMS στα κινητά των υποψηφίων.

Ανοιχτά θα παραμείνουν τα Βαθμολογικά Κέντρα και τη Δευτέρα 26 Ιουνίου προκειμένου να ολοκληρώσουν τη βαθμολόγηση των γραπτών των υποψηφίων.

 Οδηγίες για να δείτε τη βαθμολογία

Με τρεις τρόπους θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις βαθμολογίες που κατέκτησαν στις εξετάσεις οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών 2023.

Και φέτος οι υποψήφιοι θα μπορούν εφόσον το θέλουν να ενημερωθούν μέσω sms στο κινητό, μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου Παιδείας, αλλά και από τους πίνακες που θα αναρτηθούν στα σχολεία τους.

Όσον αφορά στα sms oι υποψήφιοι μπορούσαν να καταχωρίσουν ή να επιβεβαιώσουν το κινητό τους τηλέφωνο στη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης gov.gr, σε ειδική εφαρμογή η οποία ήταν διαθέσιμη έως και χθες.

Ετικέτα: