ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΥΔΡΑΣ – ΣΥΝΑΥΛΙΑ SIDARTA & SASKE (29/8)

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ

 MEDITERRANEAN TOUR 2023 SIDARTA & SASKE

 με συνοδεία LIVE BAND

 στο ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

 29/8/2023  21:30 

 Οι καλλιτέχνες-φαινόμενο των τελευταίων χρόνων με πάνω από 318 εκατομμύρια Streams σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες αλλά και δεκάδες επιτυχίες όπως MEDITERRANEAN, AKOMI, ERIMO PADOU, NANA, ΞΕΡΩ ΜΑΝΑ και πολλά άλλα Hits εμφανίζονται για πρώτη φορά μαζί στο ευρύ κοινό σε πέντε διαφορετικές πόλεις με την συνοδεία Live μπάντας.

Το κοινό του Ν. Πέλλας και όχι μόνο, θα ζήσει μια μοναδική συναυλιακή εμπειρία αντάξια της αισθητικής του αγαπημένου δίδυμου.

 Λίγα λόγια για τον Sidarta

Η νεότερη προσθήκη στην ομάδα της OBR, o 22χρονος Sidarta, κατάφερε να αναδειχθεί και να καθιερωθεί σε χρόνο ρεκόρ. Με τέσσερα στη σειρά διαμαντένια Singles (Mediterranean, Akomi, Adrenalina, Erimo) και τον πρώτο διαμαντένιο δίσκο στην Ελλάδα (IPIZME), ο Sidarta είναι ο καλλιτέχνης φαινόμενο με πάνω από 150.000.000 Streams στην πρώτη του χρονιά και πρώτος εδώ και καιρό στις προτιμήσεις του μουσικόφιλου κοινού.

Έκτοτε έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα εγχώρια φεστιβάλ αλλά και σε Live σε όλη την Ελλάδα.
Η μελωδικότητα της φωνής του αναδεικνύει τη μουσική του η οποία συνδιαλέγεται έντονα με το ελληνικό μουσικό στοιχείο, εκφράζοντας ωστόσο την αυθεντικότητα και το urban στοιχείο που χαρακτηρίζει την αισθητική της OffBeat Records.

 Λίγα λόγια για τον Saske

Ο 24χρόνος Saske είναι ένας από τους νεότερους εκπροσώπους του ελληνικού hip-hop. Μέσα σε μια πενταετία δισκογραφικής παρουσίας έχει καταφέρει ήδη να κυκλοφορήσει δύο διπλά-πλατινένια, δύο πλατινένια , ένα διαμαντένιο και αμέτρητα χρυσά singles ενώ οι πρώτοι του προσωπικοί δίσκοι με τίτλο “Saskepticism vol. 1 & 2” έγιναν και αυτοί χρυσοί.

Η μουσική του χαρακτηρίζεται από έντονα πειραματικά στοιχεία αναμειγμένα με κλασικές rap αναφορές ενώ η κάθε του κυκλοφορία αναζητά την καινοτομία σε εικόνα και ήχο.

Τα τελευταία χρόνια έχει αγαπηθεί όσο λίγοι από το ελληνικό κοινό με τα singles NASA, PADOU και MEDITERRANEAN να σπάνε ρεκόρ αναπαραγωγών στο διαδίκτυο 
(https://www.youtube.com/watch?v=jqxxEtfczew)

Εισιτήρια μέσω viva.gr: 
https://www.viva.gr/tickets/music/sidarta-saske-mediterannean-tour-skydra/

Προπώληση: 15,00€
Ταμείο Θεάτρου: 18,00€

Για να δείτε όλα τα σημεία προπώλησης και σημαντικές λεπτομέρειες της μουσικής εκδήλωσης, ακολουθείστε το link: 
https://www.facebook.com/events/1990045578019138

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30

Η συναυλία πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Δήμου Σκύδρας.

Σας περιμένουμε όλους!

Διοργάνωση-Επιμέλεια Παραγωγής: 
Kostello’s Events 
https://www.facebook.com/kostellosevents by Eirini Kostelidou