ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ Ο Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Αθλητικά

⚽️  Παράλληλα με τον αγωνιστικό σχεδιασμό, με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν τα οργανωτικά θέματα της ομάδας, ενόψει της νέας σεζόν!

Τις προηγούμενες ημέρες, ο πρόεδρος της ομάδας κ. Τζέπτιμπης και συνεργάτες του επιθεώρησαν τις γηπεδικες εγκαταστάσεις που θα φιλοξενήσουν την πρώτη ομάδα και την Ακαδημία!

Σε άμεση συνεννόηση και συνεργασία με τους αρμόδιους του δήμου, θα γίνουν έργα σε όλα τα γήπεδα, ενώ σε λίγο καιρό το νέο γήπεδο που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση θα είναι έτοιμο για χρήση!

Στα αποδυτήρια στο κεντρικό γήπεδο και στο Πασά Τσαΐρ θα γίνουν εργασίες καθαρισμού, ενώ και τα θέματα υλικού και ρουχισμού θα διευθετηθούν άμεσα τόσο για την πρώτη ομάδα όσο και για την ακαδημία!

⚽️  ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΚΟΣ!

Σε μια πολύ σημαντική ανανέωση προχώρησε η ομάδα! Ο Μίσκος Μάριος συνεχίζει και τη νέα σεζόν στον Εδεσσαϊκό!
Ο Μάριος, που ξεκίνησε από μικρός στην ομάδα από τα τμήματα υποδομής, έχει ήδη 3 χρόνια προϋπηρεσίας στην Γ’ Εθνική και αναμένεται να έχει ηγετικό ρόλο στην φετινή χρονιά!

Ο εξαιρετικός του χαρακτήρας, η εργατικότητα του, τα πολύ καλά τεχνικοτακτικα στοιχεία που διαθέτει, και η συμμετοχή του από τα 16 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τον κατατάσσουν σίγουρα στους ποδοσφαιριστές του νομού με τις καλύτερες προοπτικές εξέλιξης σε ανώτερα επίπεδα!

Του ευχόμαστε μια καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και με καλές εμφανίσεις!

https://www.facebook.com/edessaikosfc