Μητσοτάκης: Ο Αδωνις θα μπορούσε να είναι ποδοσφαιριστής – Η πρόβλεψη για τον νικητή του Euro

Αθλητικά Ελλάδα Νέα Πολιτική Στήλες Συνεντέυξεις

Μια μεγάλη συνέντευξη με κατά κύριο λόγο αθλητικό περιεχόμενο έδωσε χθες πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Sport24.

Το ίδιο μέσο δημοσίευσε σήμερα ένα βίντεο στο οποίο ο πρωθυπουργός απαντά σε γρήγορες ερωτήσεις για το κοινό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η πρώτη ερώτηση ήταν ως προς το ποιος υπουργός θα μπορούσε να είναι ποδοσφαιριστής με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποκρίνεται γρήγορα: «Ο Άδωνις. Είναι τενίστας», για να συμπληρώσει με χαμόγελο «λέει ότι είναι τενίστας».

Στην ερώτηση για τον αγαπημένο του μπασκετομπολίστα όλων των εποχών, απαντά «επειδή είμαι οπαδός της Βοστώνης διαχρονικά θα πω Λάρι Μπερντ».

Έπειτα, ερωτήθηκε για τον πρώτο αγώνα που θυμάται να είδε από κοντά. Ο πρωθυπουργός απάντησε πως αυτός ήταν το 1979 στη Λεωφόρο με την Ελλάδα να αντιμετωπίζει την ΕΣΣΔ. Η Ελλάδα τότε νίκησε 1-0 από ασίστ του Δεληκάρη και γκολ του Νικολούδη και προκρίθηκε για παρθενική φορά στην ιστορία της σε τελικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Τέλος, κλήθηκε να κάνιε μια πρόβλεψη για την κατάκτηση του Euro και ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε «Δύσκολο. Θα πάω με τον οικοδεσπότη όμως, την Γερμανία. Στο τέλος κερδίζουν πάντα οι Γερμανοί. Έτσι δε λένε;» είπε.

Πηγή