Εργασίες σε δρόμους από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Κεντρική Μακεδονία

♦️ Εργασίες αντικατάστασης και τοποθέτησης σιδηρών κιγκλιδωμάτων επί της παράπλευρης οδού της οδού Λαγκαδά  

Εργασίες αντικατάστασης και τοποθέτησης σιδηρών κιγκλιδωμάτων επί της παράπλευρης οδού της οδού Λαγκαδά θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου.  
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες για την αντικατάσταση και την τοποθέτηση σιδηρών κιγκλιδωμάτων σύνθετου σχεδίου από ευθύγραμμες ράβδους επί της παράπλευρης οδού της οδού Λαγκαδά, από τη διασταύρωση των οδών Ακριτών και Δαβάκη έως τον ανισόπεδο κόμβο του Ωραιοκάστρου και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.  
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου με ώρα έναρξης στις 7.30 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. 
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

♦️ Eργασίες συντήρησης του ηλεκτροφωτισμού στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών 

Εργασίες συντήρησης του ηλεκτροφωτισμού στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 
Οι εργασίες θα υλοποιηθούν από την οδό Βούλγαρη ως τον ανισόπεδο κόμβο της Περιφερειακής (Κ12) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, συμπεριλαμβανομένων των κλάδων εισόδων-εξόδων, με τμηματικό αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας ανά κατεύθυνση. Οι εργασίες θα εκτελεστούν αύριο, Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου και σε περίπτωση που δεν καταστεί εφικτή η αποπεράτωσή τους θα συνεχιστούν και την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου του. 
Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι στην κατεύθυνση από Βούλγαρη προς Περιφερειακή και από τη 1 έως τις 5 το απόγευμα στην κατεύθυνση από Περιφερειακή προς Βούλγαρη.  
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.