Ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στα σχολεία του Δήμου Εδεσσας (ΦΩΤΟ)

Παιδεία

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε με τους καθιερωμένους αγιασμούς των σχολείων και στο Δήμο Εδεσσας.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας, Δημήτρης Γιάννου, όπως και οι Προέδροι των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Νατάσα Ιατρίδου και Σωτήρης Μούκας, παραβρέθηκαν σε αγιασμούς των σχολικών  μονάδων και ευχήθηκαν σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς να έχουν μία καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.  

Στο μήνυμά του προς τη σχολική κοινότητα τόνισε δε τα εξής: 
Η φετινή σχολική χρονιά ξεκινάει μετά από μία πολύ δύσκολη περίοδο, αλλά με βάσιμες ελπίδες ότι θα κυλήσει απρόσκοπτα και δε θα χρειαστεί να καταφύγουμε και πάλι στις διαδικτυακές πλατφόρμες και την εξ αποστάσεως εκπαίδευση!  
Ελπιδοφόρο το ξεκίνημα και εύχομαι ολόψυχα να είναι μία χρονιά αντάξια των προσδοκιών μας. 
Από την πλευρά μας έχουμε κάνει σημαντικές παρεμβάσεις στο σύνολο σχεδόν των σχολείων μας, έτσι ώστε να βελτιώνονται συνεχώς οι υποδομές και οι συνθήκες εκπαίδευσης των παιδιών μας. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που βελτιώνει την εκπαιδευτική διαδικασία και να αντιμετωπίζουμε τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που θα προκύπτουν κατά τη διάρκεια και αυτής της σχολικής χρονιάς. 
Εύχομαι σε όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής μας κοινότητας καλή δύναμη και να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε ξανά άλλους παράγοντες, όπως είναι η πανδημία, για την εκπλήρωση των στόχων που έχουν θέσει! 
Καλή σχολική χρονιά σε όλους!