Γιώργος Τράγκας: “Ο Μητσοτάκης πιστεύει πως όποιος εμβολιαστεί γίνεται και μητσοτακικός”

Συνεντέυξεις

Συνέντευξη στο ΑΡΤ fm και τον δημοσιογράφο κ. Θωμά Κονσολάκη, έδωσε ο επικεφαλής του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Γιώργος Τράγκας.

Μεταξύ άλλων, σχολίασε ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας, το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών αλλά και τους στόχους του ΚΕΛΑΝ. 
Ο κ. Τράγκας, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι « Ο Μητσοτάκης έχει διαπράξει ένα πολύ μεγάλο λάθος: Πιστεύει ότι όποιος εμβολιάστηκε έγινε και μητσοτακικός». 
 
Και συμπλήρωσε: «Αν πάει σε πρόωρες εκλογές περιμένει να πάρει ένα μεγάλο ποσοστό από αυτούς, που εμβολιάστηκαν και στέκονται με θυμό απέναντι σε όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν και τους οποίους τα κανάλια ‘πλασάρουν’ ως επικίνδυνους για την κοινωνία. Aλλά δεν θα το πάρει. Ο Μητσοτάκης θα καταρρεύσει και θα πέσει με υπόκωφο ‘γδούπο’.» 
 
«Όλα αυτά τα μέτρα που πήρε ο Πρωθυπουργός αποσκοπούσαν σε κάτι: στο ‘αρκέσου σε λιγότερα’, σε λιγότερη ελευθερία, σε λιγότερα χρήματα, σε λιγότερη επαφή με το κοινό. Στόχος ήταν η προώθηση ορισμένων συμφερόντων κύκλων  δισεκατομμυριούχων. Δεν είναι τυχαίο το ότι από καμία πράξη αυτής της Κυβέρνησης δεν έχουν ωφεληθεί ουσιαστικά οι ελληνικές οικογένειες.» 
 
Όταν βγάζεις την λίστα Πέτσα και αφήνεις «πεινασμένο» τον περιφερειακό τύπο, τότε ο νους σου είναι στο πως από την μεγάλη τηλεοπτική χοάνη θα ελέγξεις τους Έλληνες πολίτες. 
«Αυτή η δεκαετία κατέδειξε ότι οι κλώνοι των δωσίλογων της κατοχής είναι στα πράγματα ακόμη. Ο πατέρας του Μητσοτάκη έλεγε ο ίδιος στο μαγνητόφωνο μου ότι έχει στενές σχέσεις με τους Γερμανούς. Πέρα από την «γερμανική φατρία» μέσα στο περιβάλλον του κόμματος υπάρχουν πολλά πολιτικά στελέχη-μη εκλεγμένα-  προερχόμενα από το σημιτικό ΠΑΣΟΚ.» 
 
«Ο Μητσοτάκης έχει προειδοποιηθεί από τους Αμερικανούς για το θέμα της COSCO που αποτελεί πύλη της αιχμής του οικονομικού δόρατος του Πεκίνου στην Ευρώπη. 
Ο Μητσοτάκης έπαιζε ως υπάλληλος της Μέρκελ υπέρ του Μπάιντεν.» 
 
«Η ομάδα λοιμωξιολόγων που κάλεσε δίπλα του είναι οι πρωταγωνιστές του σκανδάλου των εμβολίων κατά του Η1Ν1 της GlaxoSmithKlein, για τους οποίους ο  Άδωνις Γεωργιάδης και ο κ. Πλεύρης ζητούσαν ως βουλευτές του ΛΑΟΣ  ζητούσαν έρευνα της δικαιοσύνης.» 
 
«Θα αγωνιστώ για να τυγχάνουν όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες αξιοπρεπούς διαβίωσης. Δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα για ανάσα της οικονομίας αν η φορολογία δεν κατέβει σε επίπεδα Κύπρου. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση αυτό το  κράτος να αναταχθεί αν δεν υπάρξει πάγωμα των δανείων προς της τράπεζες για 10 χρόνια. Δεν είναι δυνατόν να νομοθετούμε υπέρ μειοψηφιών – που καλώς κάνουμε- και να ξεχνάμε την ελληνική οικογένεια, τον κορμό της Ελλάδος.» 
 
Τέλος, σχολίασε για τα ελληνοτουρκικά: «Η συνεχής μετριοπάθεια καθίσταται χειρότερη της αδυναμίας.»

Mπορείτε ν’ ακούσετε τη συνέντευξη εδώ