Η χθεσινή ημέρα, η 4η Φεβρουαρίου, ήταν αφιερωμένη στην καταπολέμηση του καρκίνου και με αυτή την αφορμή ο δήμαρχος Αθηναίων ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το δικό του μήνυμα, αναφερόμενος στη μάχη που δίνει η μητέρα του, Ντόρα Μπακογιάννη.
«Η μάνα μας είναι ένας απίστευτα δυνατός άνθρωπος», λέει στο μήνυμά του ο Κώστας Μπακογιάννης, στην ανάρτηση που συνυπογράφει η αδελφή του, Αλεξία.
Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη:
Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου: Σε όποιον συμβεί, είτε στον ίδιο, είτε στην οικογένειά του, τον κουβαλά κάθε μέρα. Είτε το λέει, είτε όχι. Είτε το παραδέχεται, είτε όχι. Είτε το κουβεντιάζει, είτε όχι.
Η μάνα μας είναι ένας απίστευτα δυνατός άνθρωπος. Φύσει αισιόδοξη, γοητευτική, επιβλητική. Όμως, κάθε μέρα που μας απαντά “μια χαρά είμαι, παιδιά”, ο καρκίνος από πίσω της τριβελίζει το μυαλό.
Μαμά, το ξέρουμε. Και σήμερα – μέρα που ’ναι – θέλουμε να πούμε σε σένα και σε όλους ότι δεν πειράζει αν κουράζεστε καμιά φορά. Σας θαυμάζουμε πολύ περισσότερο απ’ ό,τι μπορείτε να φανταστείτε.
Αλεξία-Κώστας
