Αλκης-Δικηγόρος 23χρονου: «Δεν χτύπησε κανέναν, οδηγούσε μόνο το αυτοκίνητο»

Αστυνομικά

Ο δικηγόρος του 23χρονου, Θεόδωρος Σιμόπουλος, που κατηγορείται για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, μίλησε στο MEGA και την εκπομπή LIVE NEWS, υποστηρίζοντας πως ο πελάτης του δεν έχει σχέση με το έγκλημα.

Αρχικά, ο κ. Σιμόπουλος ανέφερε ότι η απολογία του 23χρονου ήταν λεπτομερέστατη: «Κατέθεσε και απολογητικό υπόμνημα, όπου εξέθεσε με κάθε λεπτομέρεια πως διαδραματίστηκαν τα γεγονότα εκείνη την τραγική βραδιά».

Όπως ανέφερε ο ίδιος:
«Υπάρχει ένας ακήρυχτος πόλεμος μεταξύ οπαδών, μεταξύ διαφόρων ομάδων. Το πως οι κατηγορούμενοι αποφάσισαν να πάνε στο συγκεκριμένο σημείο δεν θα ήθελα να πω με λεπτομέρειες, προκύπτει μέσα από την ανακριτική διαδικασία. Περιμένω και τις απολογίες των υπόλοιπων κατηγορουμένων».

Και συνέχισε ο δικηγόρος του 23χρονου:
«Ραντεβού δεν υπήρχε. Το θέμα είναι ότι εδώ μιλάμε για μία κατάσταση, η οποία είχε μία τραγική εξέλιξη, η οποία στο κομμάτι που αφορά τον εντολέα μου, δεν την επεδίωξε. Ο εντολέας μου δεν χτύπησε κανέναν. Ήταν οδηγός ενός από τα αυτοκίνητα. Βρισκόταν στο σημείο, αλλά δεν πήγε στον τόπο του επεισοδίου, βρισκόταν στο αυτοκίνητό του. Ούτε χτύπησε κανέναν, ούτε επιτέθηκε σε κανέναν».

Εξάλλου, ο κ. Σιμόπουλος αποκάλυψε πως ο 23χρονος ρωτήθηκε και απάντησε στις δικαστικές αρχές ποιος χτύπησε τον Άλκη. Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η δικογραφία αναφέρει πως 12 άτομα συμμετείχαν στην επίθεση.

Επιπλέον, τόνισε πως ο 23χρονος δεν είχε μαζί του όπλο! «Αποτυπώματα από το επίμαχο όπλο έχουν βρεθεί, αλλά όχι από τον εντολέα μου», είπε χαρακτηριστικά.

Ετικέτα: