Στο Νοσοκομείο ο γιος του Κώστα Χαρδαβέλλα, Κωνσταντίνος

Υγεία

Ο γιος του γνωστού δημοσιογράφου Κώστα Χαρδαβέλλα, Κωνσταντίνος, γνωστοποίησε με ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, πως βρίσκεται στο νοσοκομείο λόγω κόπωσης και άγχους.

Όπως έγραψε ο Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας χαρακτηριστικά:

«Ένα μικρό εμπόδιο στο δρόμο είχαμε αυτές τις μέρες αλλά όλα πηγαίνουν καλύτερα. Δεν είναι Covid-19 για όσους αναρωτιέστε, είναι η κόπωση και το άγχος των τελευταίων μηνών, τα οποία κακώς αγνόησα. Σε μια προσπάθεια να είμαι ταυτόχρονα παντού, ο οργανισμός μου κατέρρευσε και κάπως έτσι βρισκόμαστε εδώ με διαφορά σωληνάκια στο χέρι. 
Ο κυρίως λόγος που το ανεβάζω αυτό είναι για να πω σε όλους ότι τίποτα δεν αξίζει να θυσιάζουμε την υγεία μας. Να ακούτε το σώμα σας γιατί αυτό ξέρει πότε είναι η ώρα να κάνετε διάλλειμα. Και αν όχι για εσάς, κάντε το για τα άτομα που σας αγαπάνε και θα ανησυχήσουν αν σας συμβεί κάτι.

Όσο για μένα, κάνω μια μικρή επαναφορά του συστήματος και θα επιστρέψω σύντομα τόσο στη Δήμο Παλαιού Φαλήρου όσο και στο διαιτολογικό γραφείο μου, καθώς βέβαια και στο New York College και τους μαθητές μου».

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας
Ο Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας έχει γεννηθεί το 1993. Έχει σπουδάσει Διαιτολογία στο King’s College του Λονδίνου και έκανε το πρώτο του μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Liverpool.

Επιστρέφοντας, ολοκλήρωσε το δεύτερο μεταπτυχιακό του στην Εκτίμηση και Διαχείριση Επαγγελματικού, Περιβαλλοντικού και Φαρμακευτικού Κινδύνου στην Ιατρική σχολή του ΕΚΠΑ, όπου και συνεχίζει σαν υποψήφιος διδάκτορας.

Επαγγελματικά, διατηρεί ένα γραφείο διαιτολογίας στο Κολωνάκι και διδάσκει Διαιτολογία.

Το 2016, κυκλοφόρησε το βιβλίο «Το ζεϊμπέκικο του νικητή» από τις εκδόσεις Πατάκη, το οποίο έγραψε μαζί με τον πατέρα του.

Ετικέτα: