Το Φανάρι θα επισκεφθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον εορτασμό της Κυριακής της Ορθοδοξίας

Πολιτική

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα στο Φανάρι, την Κυριακή 13 Μαρτίου, ώστε να δώσει το «παρών» στον εορτασμό της Κυριακής της Ορθοδοξίας, όπως αναφέρουν πληροφορίες. Αναμένεται να δούμε και την επίσημη τοποθέτηση του Μαξίμου.

Ο κ. Μητσοτάκης την επόμενη Κυριακή θα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα στο Πατριαρχείο, στο Φανάρι, ώστε να δώσει το «παρών» στον εορτασμό της Κυριακής της Ορθοδοξίας.

Ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη αμέσως μετά την άτυπη Σύνοδο Κορυφής που θα γίνει την Πέμπτη και την Παρασκευή στο Παρίσι και μένει να οριστικοποιηθεί ποια μέρα θα πάει στην Τουρκία.

Όπως μετέφερε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο ανταποκριτής του σταθμού στην Κωνσταντινούπολη Μανώλης Κωστίδης, το επόμενο Σαββατοκύριακο και ο Ταγίπ Ερντογάν βάσει προγράμματος θα είναι στην Κωνσταντινούπολη. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό για μια πιθανή συνάντηση; Θεωρητικά, αν υπάρχει διάθεση από τουρκικής μεριάς, θα μπορούσε να βρεθεί χρόνος, προκειμένου οι δύο άνδρες να συζητήσουν για τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται και στην περιοχή μας.

orthodoxianewsagency.gr

Ετικέτα: