Ζώδια: Πώς επηρεάζει η αποψινή “ροζ πανσέληνος” τα ζώδια; Αναλυτικές προβλέψεις

Διάφορα

Η πρώτη πανσέληνος της άνοιξης, που συνήθως αναφέρεται ως «Ροζ Φεγγάρι» ή Πασχαλινή Πανσέληνος, σύμφωνα με το Farmer’s Almanac, συμβολίζει την αγάπη, την ενότητα και την ειρήνη, καθώς λαμβάνει χώρα πάντα στον Ζυγό, το ζώδιο του αέρα που κυβερνά η Αφροδίτη.

Ενώ η εποχή του Κριού είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας, είναι σημαντικό να μην παραμελείτε την ενστικτώδη ανάγκη σας για σύνδεση.

Ως ανθρώπινα όντα, άλλωστε, είμαστε πιο δυνατοί ως ομάδα, και αυτό είναι ουσιαστικά το νόημα της Ροζ Σελήνης.

Θα είναι όντως ροζ το φεγγάρι;

Το λεγόμενο «ροζ φεγγάρι» δεν θα είναι στην πραγματικότητα ροζ. Μπορεί στους περισσότερους από εμάς να άρεσε η ιδέα ότι το φεγγάρι τη νύχτα θα είχε το χρώμα ροζ, αλλά, δυστυχώς, η επιστήμη δεν συμφωνεί και το φεγγάρι θα εμφανίσει τη συνηθισμένη φωτεινή λευκή του απόχρωση και αυτόν τον μήνα.

Ποιά ζώδια θα επηρεάσει

Η πανσέληνος του Απριλίου γίνεται στα ζώδια Ζυγού – Σκορπιού και επηρεάζει θετικά την ερωτική και συναισθηματική ζωή  εκείνων που ανήκουν στα ζώδια του Ζυγού, του Κριού, του Καρκίνου και του Αιγόκερου (γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο).

Πώς θα επηρεάσει το ροζ φεγγάρι τα ζώδια;

Κριός: Εδώ όλα έχουν να κάνουν με την ισορροπία στις σχέσεις, είτε επενδύετε πολύ λίγο, είτε πολύ χρόνο στη δουλειά, σε ρομαντικές ή πλατωνικές σχέσεις. Οι Κριοί χρειάζεται να δημιουργήσετε κάποια ισορροπία και μερικές φορές αυτό σημαίνει να αφήσετε κάτι που δεν εξυπηρετεί το ανώτερο καλό.

Ταύρος: Είναι η ώρα να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Αυτή η πανσέληνος εστιάζει στην καθημερινότητα και τη σωματική υγεία. Με αυτό το φεγγάρι, θα έχετε την ευκαιρία να απαλλαγείτε από τις κακές συνήθειες και να έχετε τα μέσα να κάνετε μια μόνιμη αλλαγή για τη βελτίωση της ζωής σας.

Δίδυμοι: Θα έχετε μεγάλη διάθεση να συμμετέχετε σε δημιουργικά έργα, «είτε είναι κάτι καλλιτεχνικό είτε ευθυγραμμισμένο με το πάθος ή την ευχαρίστησή σας».

Καρκίνος: Το ροζ φεγγάρι είναι μια εξαιρετική περίοδος για ένα ξεσκαρτάρισμα. Είτε αγοράσετε κάτι καινούργιο για το σπίτι, είτε κρεμάσετε ένα νέο έργο τέχνης, ή καθαρίσετε μια ντουλάπα, μην φοβηθείτε να είστε λίγο τολμηροί και να φέρετε καλή ενέργεια στους χώρους σας.

Λέων: Για τους Λέοντες, το ροζ φεγγάρι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για ανοιχτές και ειλικρινείς συζητήσεις με φίλους, αλλά και για διασκέδαση.
Παρθένος: Πρακτικότητα είναι το όνομα κλειδί αυτόν τον μήνα. Θα εστιάσετε σε οικονομικά θέματα, διευθέτηση λογαριασμών ή χρεών, περιουσιακά στοιχεία.

Ζυγός: Η ειλικρίνεια σε σχέση με ό,τι χρειάζεστε συναισθηματικά, καθώς και σωματικά, μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά τώρα είναι η ώρα να το κάνετε! Ρωτήστε τον εαυτό σας εάν περιβάλλεστε από τους κατάλληλους ανθρώπους και πάρτε τις αποφάσεις σας.

Σκορπιός: Οι Σκορπιοί συνδέονται με την αναγέννηση και αυτή είναι η στιγμή να επανεκτιμήσετε ορισμένες πτυχές της ζωής σας. Παραδοθείτε ή θυσιάστε πράγματα στη ζωή σας που απλά δεν λειτουργούν και κοστίζουν σου περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε.

Τοξότης: Οι φιλίες είναι σημαντικές αυτόν τον μήνα. Μια βραδινή έξοδος με καλούς φίλους έχει έναν τρόπο να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες.

Αιγόκερως: Πιθανότατα, είστε στο σωστό δρόμο για να πετύχετε τους στόχους σας. Μπορεί να μην είστε ακριβώς εκεί που θέλετε, αλλά αφιερώστε λίγο χρόνο για να απολαύσετε την πρόοδο που έχετε κάνει και να επαναξιολογήσετε κάποιες στρατηγικές.

Υδροχόος: Αφήστε τις προκαταλήψεις και επικεντρωθείτε στην ανάπτυξη των γνώσεών σας.

Ιχθείς: Για τα ψάρια του ζωδιακού κύκλου, τα συναισθήματα μπορεί να είναι έντονα κατά τη διάρκεια αυτής της σελήνης, αλλά είναι πολύ ωφέλιμο για εσάς να επιτρέψετε στον εαυτό σας να τα νιώσετε.

iefimerida.gr

Ετικέτα: