Μια σειρά από έργα γνωστοποίησε, με ανακοινώσεις της, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Τα έργα θα υλοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων.
Αναλυτικότερα:
Εργασίες καθαρισμού φρεατίων και αγωγών στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Έδεσσας
Εργασίες καθαρισμού φρεατίων και αγωγών στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα Παρασκευή 20 Μαΐου μέχρι και το Σάββατο 21 Μαΐου.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού φρεατίων όμβριων υδάτων και συνδετήριων αγωγών στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, στο τμήμα από τον Κ2 έως τον Ι/Κ Σίνδου, στη δεξιά λωρίδα της οδού, στον κλάδο προς Χαλκηδόνα.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Παρασκευή 20 Μαΐου έως και το Σάββατο 21 Μαΐου με ώρα έναρξης στις 7 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
Εργασίες διαγράμμισης στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Σερρών
Εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τη Δευτέρα 23 Μαΐου.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης –Σερρών εργασίες διαγράμμισης στη διασταύρωση του κόμβου μπροστά από την επιχείρηση «ΑΡΤΟΖΑ».
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 23 Μαΐου και θα διαρκέσουν μία ημέρα. Θα πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας (όπου απαιτηθεί), με ώρα έναρξης στις 9 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και με το Τμήμα Τροχαίας Λητής ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
Εργασίες κοπής πρασίνου στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Γαλάτιστας-Αρναίας-Παλαιοχωρίου
Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό 16 Θεσσαλονίκης-Γαλάτιστας – Αρναίας- Παλαιοχωρίου θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 23 Μαΐου έως και την Παρασκευή 27 Μαΐου.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου επί της Εθνικής Οδού 16 Θεσσαλονίκης – Γαλάτιστας- Αρναίας- Παλαιοχωρίου, από τα όρια του Ν. Χαλκιδικής (Χ.Θ. 32+000) έως το οδικό τμήμα Άγιος Πρόδρομος- Αρναία – Παλαιοχώρι (Χ.Θ. 77+900).
Οι εργασίες κοπής πρασίνου θα πραγματοποιηθούν επί των ερεισμάτων, δεξιά της οδού και στις δύο κατευθύνσεις από τη Δευτέρα 23 Μαΐου έως και την Παρασκευή 27 Μαΐου, με ώρα έναρξης στις 7 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Επισημαίνεται ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων της παραπάνω οδού για την εκτέλεση των εργασιών από τα κινητά συνεργεία είναι σχετικά μικρός.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης και το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
Εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή Οδό 1 Θεσσαλονίκης – Καλοχωρίου
Εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή Οδό 1 Θεσσαλονίκης – Καλοχωρίου θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σήμερα Παρασκευή 20 Μαΐου.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν επί της Επαρχιακής Οδού 1 Θεσσαλονίκης – Καλοχωρίου και τους κλάδους σύνδεσης της οδού εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα και χωματουργικές εργασίες.
Οι εργασίες θα εκτελεστούν στο οδικό τμήμα μεταξύ της συμβολής της Επαρχιακής Οδού 1 Θεσσαλονίκης – Καλοχωρίου με την οδό Σβώλου μέχρι και το τέλος της, στη διασταύρωση με την οδό 26ης Οκτωβρίου και με αποκλεισμό της οδού.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 20 Μαΐου με ώρα έναρξης στις 7 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.