Λάκης Γαβαλάς: “Χέ…κα για το σπίτι μου στη Μύκονο, το χαίρεται Αιγύπτιος”

ΚΟΙΝΩΝΙΑ-LIFESTYLE

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Λάκης Γαβαλάς, που έκανε και φυλακή αλλά και έχασε την περιουσία του για χρέη στο Δημόσιο, εξηγεί γιατί απαρνήθηκε την άλλοτε αγαπημένη του Μύκονο για την Πάρο.

Ο Λάκης Γαβαλάς δήλωσε, λοιπόν, στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη γιατί δεν πηγαίνει-πια- στο νησί των Ανέμων.

«Μύκονο δεν πάω πια, παρά μόνο αν υπάρξουν διεθνή καλέσματα, όπως ήταν αυτό των Loewe και Armani. Για ένα πράγμα, όμως, παραπονιέμαι: για το ότι δεν έχω μάθει να μιλάω αραβικά τριτοκοσμικά επειδή μόνο με τέτοια μπορείς να συνεννοηθείς πλέον στη Μύκονο» εξομολογείται ο Λάκης Γαβαλάς και λέει για τη βίλα του στη Μύκονο:

«Το σπίτι το χαίρεται Αιγύπτιος. Κανείς δεν του είπε ότι η πυραμίδα δεν είναι της μόδας, αλλά ο κύβος, γιατί μόνο σε έναν κύβο πάνω μπορώ να χορεύω 20 ώρες την ημέρα. Χέ…κα για το σπίτι στη Μύκονο. Δε με ενδιαφέρει καθόλου».

Ο Λάκης Γαβαλάς χαλαρώνει στην Πάρο και όπως λέει:

«Εδώ, όμως, στην Πάρο που βρίσκομαι, στον Αμπελά, συγκεκριμένα περνάω τέλεια στο εστιατόριο (αναφορά ονόματος εστιατορίου) με την υπέροχη κουζίνα, τη φανταστική παραλία, όπου στις 31 Ιουλίου έχουμε τον βασιλιά του κλαρίνου, τον Βασιλόπουλο».

«Στις 6 Αυγούστου έχω τα γενέθλιά μου. Γίνομαι 70 ετών και το πάρτι έχει θέμα τα ‘70s, με dj και ορχήστρες, live και διάφορες εκπλήξεις», αποκαλύπτει επίσης.

fuego.gr