Στον εισαγγελέα για παιδική πορνογραφία ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του αεροδρομίου Σκιάθου

Αστυνομικά

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στη Σκιάθο περιμένει τις εξελίξεις στην υπόθεση του υποδιοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του αεροδρομίου του νησιού.

0 39χρονος κατηγορείται για παιδική πορνογραφία και σήμερα (01.08.2022) οδηγείται στον εισαγγελέα Βόλου.

Συνελήφθη όταν η σύντροφός του τον κατήγγειλε για φωτογραφία της 10χρονης κόρης της που βρήκε στο κινητό του και μετά την έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι του βρέθηκε στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Το κουβάρι της πρωτοφανούς υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ο 39χρονος επέστρεψε μεθυσμένος στο σπίτι που διέμενε μαζί με τη σύντροφό του, η οποία έχει δύο ανήλικες κόρες ηλικίας 10 και 12 χρόνων και η γυναίκα ψάχνοντας το κινητό του εντόπισε φωτογραφίες της μικρότερης κόρης της!

Οι φωτογραφίες έδειχναν επίμαχα σημεία της ανήλικης και τότε του ζήτησε εξηγήσεις, αλλά ο 39χρονος λόγω του αλκοόλ δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσει, με αποτέλεσμα να τον πετάξει από το σπίτι.

Η γυναίκα κατέφυγε αμέσως στην αστυνομία και κατήγγειλε τον 39χρονο και οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και προχώρησαν στη σύλληψή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα των δύο κοριτσιών ανέφερε στους αστυνομικούς ότι η 10χρονη κόρη της πριν λίγες ημέρες της είχε αναφέρει ότι ο 39χρονος την οδήγησε στο κρεβάτι μαζί του και κοιμήθηκαν μαζί με αποτέλεσμα να διερευνάται από τους αστυνομικούς και το ενδεχόμενο της ασέλγειας.

Επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές του 39χρονου, αλλά και στο κινητό του τηλέφωνο, βρέθηκαν φωτογραφίες σε προκλητικές στάσεις από γυναίκες που είχε γνωρίσει σε διαδικτυακή εφαρμογή και είχε συνευρεθεί μαζί τους.

newsit.gr