Δολοφονία Αλκη: Τι απαντά η ΕΛΑΣ στα δημοσιεύματα για φυγή εμπλεκόμενου

Αστυνομικά

Δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών θέλουν εμπλεκόμενο στη δολοφονία του Αλκη Καμπανού να έχει διαφύγει στη γενέτειρά του, την Αλβανία. Από το πρωί καμία επίσημη πηγή της ΕΛ.ΑΣ δεν μπορούσε να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει το γεγονός.

Πριν από λίγη ώρα με επίσημη ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο 20χρονος κατηγορείται -μαζί με τον 23χρονου που έχει συλληφθεί για τη δολοφονία του 19χρονου- σε περιστατικό του 2019, χωρίς και πάλι να διευκρινίζεται εάν έχει σχέση με το σήμερα ή όχι.

Διαβάστε την ανακοίνωση: 
Σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν σε 20χρονο αλλοδαπό, ο οποίος συμμετείχε σε επίθεση σε βάρος δύο ατόμων τον Μάρτιο του 2019 στην περιοχή Χαριλάου, από κοινού με τον 23χρονο συλληφθέντα για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας του 19χρονου, ανακοινώνεται ότι για την συγκεκριμένη υπόθεση είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω 22χρονος ημεδαπός και ταυτοποιήθηκαν ως δράστες για τη συμμετοχή τους στην επίθεση ο προαναφερόμενος 23χρονος αλλοδαπός και δύο 20χρονοι ομοεθνείς συνεργοί του, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα.

Για την ανθρωποκτονία του 19χρονου, οι έρευνες συνεχίζονται και για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

Ετικέτα: