Έχουν «ξεφύγει» – Μίνα Γκάγκα: «Να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού και τα παιδιά κάτω των 5 ετών

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Σε μία πρωτοφανή υπόδειξη προς τους πολίτες προχώρησε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της καθώς τους είπε πως πρέπει ενόψει φθινοπώρου και χειμώνα να εμβολιάσουν τα παιδιά κάτω των 5 ετών με τα πειραματικά σκευάσματα των εταιριών που αποδεδειγμένα πλέον είναι υπεύθυνα για χιλιάδες «ξαφνικούς» θανάτους και για εκατομμύρια σοβαρές παρενέργειες!

Eδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η Δανία απαγορεύει στο σύνολο του πληθυσμού των ατόμων κάτω των 18 ετών να κάνουν εμβόλιο κατά του Covid-19 και είναι η πρώτη χώρα παγκοσμίως που προβαίνει σε αυτή την απαγόρευση!

Συγκεκριμένα η κυβέρνηση της Δανίας ανακοίνωσε ότι «οι νέοι κάτω των 18 ετών απαγορεύεται να εμβολιάζονται με τα εμβόλια κατά του Covid-19 εκτός αν υπάρχει ιατρική γνωμοδότηση που να επιβάλλει το αντίθετο»!

Η απόφαση έρχεται μετά τις επιβεβαιωμένες παρενέργειες που είχαν στην χώρα τα εμβόλια, ενώ είναι η πρώτη χώρα που τον Απρίλιο σταμάτησε το πρόγραμμα εμβολιασμών με την δικαιολογία ότι «Έχει εμβολιαστεί το 82% του πληθυσμού και μπαίνει άνοιξη», αλλά αυτό κατά πόσον είναι αλήθεια;

Γιατί η αλήθεια είναι ότι στην Δανία κτύπησαν «καμπάνες» όχι απλά «καμπανάκια» από τις παρενέργειες των εμβολίων κατά του Covid-19!

Εδώ στην Ελλάδα αντίθετα αφού με διάφορους εξαναγκαστικούς και εκβιαστικούς τρόπους η κυβέρνηση έπεισε τον κόσμο να εμβολιαστεί με… τρεις δόσεις κατά του κορωνοϊού, χωρίς όμως να δει κανείς απτά αποτελέσματα, τώρα προσπαθεί να τους πείσει να προχωρήσουν σε εμβολιασμό των παιδιών κάτω των 5 ετών και μάλιστα κατά προτεραιότητα.

Αναφερόμενη στο ποιοι πρέπει να κάνουν αναμνηστική δόση εμβολίου για τον κορωνοϊό, η Μίνα Γκάγκα είπε πως «η σύσταση είναι πως πρέπει να εμβολιαστούν τα παιδιά κάτω των 5 ετών, όσοι είναι άνω των 60 ετών και όσοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Η σύσταση θα είναι να κάνουμε όλοι προφυλακτικό εμβόλιο, καθώς το φθινόπωρο αρχίζουμε να συγχρωτιζόμαστε σε κλειστούς χώρους», τόνισε.

Ανέφερε επίσης, πως ο μεγάλος αριθμός των νοσούντων από κορωνοϊό στην Ελλάδα, σημαίνει πως είμαστε όλοι ανοσοποιημένοι:

«Στην Ελλάδα, τα κρούσματα που έχουν αναφερθεί μαζί με τους εμβολιασμούς που έχουν γίνει (σημ: είναι αθροιστικά πάνω από 11 εκατομμύρια), δείχνουν ότι ουσιαστικά είμαστε όλοι ανοσοποιημένοι, αλλά είναι καλό να είμαστε προφυλαγμένοι με ακόμη μια δόση εμβολίου», πρόσθεσε.

Ένα εμβόλιο το οποίο είναι πειραματικό και ακόμα κανείς δεν έχει αξιολογήσει πλήρως τις συνέπειες από την χρήση του.

pronews.gr

Ετικέτα: