Ζώδια – Πανσέληνος: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο (10/9)

Διάφορα

Κριός
Η σημερινή ενέργεια της Πανσελήνου σου υπενθυμίζει την ανάγκη να επιβραδύνεις, ειδικά αν ήσουν πολύ απασχολημένη και αμελούσες να αφιερώσεις στιγμές για να πάρεις την ανάσα σου, να προβληματιστείς και να αποκαταστήσεις την ενέργειά σου. Αυτό το φεγγάρι πέφτει στον άξονα της εργασίας, της υπηρεσίας και της υγείας σου και τα συναισθήματα ανθίζουν. Η ανάγκη για επιπλέον ξεκούραση και ησυχία ή ιδιωτικό χρόνο μπορεί να είναι εμφανής. Ωστόσο θυμήσου ότι με τον Ερμή ανάδρομο είναι καλύτερο να μην κάνεις παρορμητικές δηλώσεις ή ενέργειες.

Ταύρος
Η σημερινή Πανσέληνος προκαλεί δραστηριότητα στην κοινωνική σου ζωή ή ανοίγει την καρδιά σου στα συναισθήματα σου σχετικά με μια φιλία ή ένα ιδιαίτερο έργο. Θαμμένα ή ανομολόγητα συναισθήματα εμφανίζονται τώρα και μπορεί να αφορούν σε μια σχέση ή να χρησιμεύσουν για να αναζωπυρώσουν το ενδιαφέρον για ένα έργο που δεν έχεις ακόμα ολοκληρώσει πλήρως. Ένα κρυφό πρόβλημα σχέσης μπορεί να εμφανιστεί και να απαιτήσει προσοχή ή ένας φίλος να χρειαστεί τη βοήθεια σου.

Δίδυμοι
Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να φέρει μια υποχρέωση στο φως ή ένα σημείο καμπής σε ένα στόχο ζωής. Μπορεί να είσαι σε θέση να διαχειριστείς ή να ηγηθείς, να καταλήξεις σε μια ουσιαστική συνειδητοποίηση σχετικά με τη δουλειά, την καριέρα, τη φήμη και τα αληθινά συναισθήματα για την κατεύθυνση της ζωής σου. Ωστόσο είναι καλύτερο να δίνεις χρόνο στα πράγματα και να κινείσαι αργά με τον Ερμή κυβερνήτη σου ανάδρομο.

Καρκίνος
Η σημερινή Πανσέληνος εμφανίζεται στον τομέα της περιπέτειας και της μάθησης διεγείροντας την επιθυμία να σπάσεις τη ρουτίνα, να ακολουθήσεις τα ενδιαφέροντα σου, να ακολουθήσεις έναν νέο τρόπο σκέψης ή να μοιραστείς τις ιδέες σου. Πρόκειται να βγεις σε άγνωστο έδαφος και να ανακαλύψεις νέους τρόπους να βλέπεις τη ζωή σου, κάτι που απαιτεί λίγο θάρρος. Αυτό το φεγγάρι θα μπορούσε να φέρει καρπούς ή να κλείσει ένα έργο, πληροφορίες να έρθουν στο φως που αλλάζουν την οπτική σου για ένα θέμα και τα συναισθήματα είναι σε έξαρση.

Λέων
Η σημερινή Πανσέληνος εμφανίζεται στον ηλιακό 8ο οίκο σου προκαλώντας αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις που σε παρακινούν να τακτοποιήσεις τα οικονομικά ή τις εξαρτήσεις σου. Μπορεί να συνδεθείς με τα συναισθήματα σου για ένα θέμα που δεν μπορείς πλέον να αγνοήσεις. Τα συνημμένα σου βρίσκονται στο επίκεντρο τώρα και θα θελήσεις να κάνεις αλλαγές εάν κάτι σου είναι άβολο. Υπάρχει μια τάση να πηγαίνεις από το ένα άκρο στο άλλο μέχρι να φτάσεις στη μέση λύση, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτική όσο ο Ερμής κινείται ανάδρομα.

Παρθένος
Η σημερινή Πανσέληνος εμφανίζεται στον 7ο ηλιακό σου οίκο και φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα που έχεις κρατήσει για τον εαυτό σου ή ακόμα και από τον εαυτό σου. Οι σχέσεις μπορεί να είναι σε έντονη εστίαση και τα συναισθήματα να διογκώνονται. Ανακαλύπτεις ποιον και τι χρειάζεσαι, κάτι που σε βοηθά να παρακινήσεις και να συνεννοηθείς. Ίσως υπάρξει ένα δράμα σε μια σχέση σου ή μια ανακάλυψη δυνατών συναισθημάτων τις επόμενες μέρες δίνοντας σου μια μάλλον ξαφνική προοπτική για τη ζωή σου.

Ζυγός
Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να ανοίξει τα μάτια σου σε ένα θέμα που έχεις παραμελήσει ή αγνοήσει. Επειδή αυτό το Σεληνιακό γεγονός πέφτει κατά μήκος του άξονα εργασίας και της υπηρεσίας σου, μπορεί να ρίξει φως σε ένα πνευματικό ή σχετικό με την υπηρεσία σου θέμα. Μέσα από τους έντονους ρυθμούς που θα ακολουθήσουν είναι βέβαιο ότι θα ανακαλύψεις νέες πληροφορίες που σε βοηθούν να ξεκαθαρίσεις το μονοπάτι σου. Η απαλλαγή από μια οικονομική ή προσωπική υποχρέωση θα μπορούσε να είναι μέρος της εικόνας.

Σκορπιός
Με τη σημερινή Πανσέληνο ένα κοινωνικό ή ρομαντικό θέμα μπορεί να φτάσει σε σημείο καμπής. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να οδηγήσει σε μια σημαντική συνειδητοποίηση σχετικά με ένα ειδύλλιο ή μια εγκάρδια αναζήτηση. Σε προτρέπει να φροντίσεις τον συναισθηματικό κόσμο σου και να φέρει ανακαλύψεις που σχετίζονται με δημιουργικές αναζητήσεις, μακροπρόθεσμα έργα και στόχους ευτυχίας, χόμπι, ρομαντισμό και φιλίες. Αυτό που έρχεται στο φως τώρα είναι σημαντικό αλλά είναι καλύτερο να αφιερώσεις χρόνο πριν βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα.

Τοξότης
Αυτή η Πανσέληνος μπορεί να ξυπνήσει μια έντονη ανάγκη να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή, την οικογένεια και το σπίτι σου. Η εξισορρόπηση της οικιακής σου ζωής με τις ευθύνες στον υπόλοιπο κόσμο είναι απαραίτητη τώρα, αλλά η επαγγελματική ή δημόσια ζωή σου συνεχίζει να χρειάζεται την έντονη προσοχή σου. Αυτό το φεγγάρι σε προτρέπει να έρθεις σε επαφή με τα αληθινά σου συναισθήματα για ένα θέμα. Οποιαδήποτε Πανσέληνος φέρνει συναισθήματα στην επιφάνεια και μπορεί να φωτίσει προηγούμενα ανομολόγητα, θαμμένα ή κρυμμένα πράγματα.

Αιγόκερος
Με τη σημερινή Πανσέληνο μια ευχάριστη έκπληξη ή σύμπτωση μπορεί να φέρει λίγη επιπλέον διασκέδαση και χαρά στη ζωή σου. Μπορεί να προκαλέσει ανακαλύψεις που σχετίζονται με ιδέες, μάθηση, επικοινωνίες, μεταφορές και συγγενείς που με τη σειρά τους μπορούν να σε παρακινήσουν να κάνεις αλλαγές και βελτιώσεις. Η νέα επίγνωση σου επιτρέπει να αντιμετωπίσεις ό,τι έρχεται σε πλήρη προβολή κατά μέτωπο. Μπορεί επίσης να υπάρξει μια πραγματική αναταραχή δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τα θελήματα, ειδήσεις ή ένα σύντομο ταξίδι.

Υδροχόος
Η σημερινή Πανσέληνος φέρνει θέματα που αφορούν στα χρήματα, τα ταλέντα και τις αξίες στο συναισθηματικό επίκεντρο. Οι αποκαλύψεις σε ταράζουν και σε αναγκάζουν να χειριστείς τα οικονομικά σου ή να δείξεις τις ικανότητες σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν συγκρατούσες συναισθήματα τώρα μπορούν να ξεσπάσουν. Ωστόσο με τον Ερμή τώρα να κινείται ανάδρομα περίμενε να χωνέψεις πρώτα τα συναισθήματα που αναδύονται τώρα πριν αναλάβεις δράση.

Ιχθείς
Η σημερινή Πανσέληνος αφορά εσένα καθώς πραγματοποιείται στο ζώδιο σου. Είναι μια ισχυρή στιγμή για να συνδεθείς με συναισθήματα που μπορεί να έχεις βάλει στο πλάι και τώρα είναι αναπόφευκτο. Τα συναισθήματα σου ανθίζουν πλήρως και μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις και αποκαλύψεις. Μπορεί να θέλεις να εκφράσεις κάποια πράγματα, σκέψου όμως ότι με τον πρόσφατα ανάδρομο Ερμή μπορεί να προκληθούν παρεξηγήσεις.

TLIFE

Ετικέτα: