Με αφορμή την έναρξη του 40ου επετειακού Πανελληνίου Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας θα δώσουν συνέντευξη τύπου.
Η σχετική ανακοίνωση – πρόσκληση αναφέρει τα εξής:
Ο Πρόεδρος Μπάμπης Μπαρμπουνάκης και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας, σας προσκαλούν σε Συνέντευξη Τύπου για την
αναγγελία του 40ου Επετειακού Πανελλήνιου Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης.
Η Συνέντευξη θα γίνει την Τετάρτη 23 Ιουνίου ώρα 13.00 στην «αίθουσα του νερού» του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.
Το 40 Φεστιβάλ Βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από 25 Ιουνίου έως στις 11 Ιουλίου στην παραλία του Λευκού Πύργου (Βασιλικό Θέατρο – Άγαλμα Μ. Αλεξάνδρου – Κ. Καραμανλή) και συνδιοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας με τον Δήμο Θεσσαλονίκης.
Φέτος είναι αφιερωμένο στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.
Τελεί δε υπό την αιγίδα: του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας Θράκης), σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
