(ΦΩΤΟ) ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: Μοίρασε σχολικά ημερολόγια με θέμα την Μικρασιατική Καταστροφή

Αριδαία

Δελτίο τύπου του Δήμου Αλμωπίας αναφέρει:

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Δημήτρη Γιάντση, το πρωί της Τετάρτης, επισκέφτηκαν το Δημοτικό σχολείο και το Γυμνασίο Πολυκάρπης.

Μετά τη σύντομη συζήτηση που είχαν με τους εκπαιδευτικούς των δύο σχολικών μονάδων, μοίρασαν στους μαθητές και τις μαθήτριες το σχολικό ημερολόγιο για τα 100 χρόνια της Μικρασιατικής Καταστροφής, το οποίο επιμελήθηκε η Αντιδημαρχία Παιδείας με την ευγενική χορηγία των Λουτρών Πόζαρ. 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ-facebook

Στο κάθε σχολικό ημερολόγιο εκτός από τα μηνύματα για την Μικρασιατική Καταστροφή, υπάρχει ειδικό αφιέρωμα με την ιστορία του κάθε χωριού, ειδικά στους μαθητές των σχολικών μονάδων της Πολύκαρπης δόθηκαν ημερολόγια με την ιστορία της Πολύκαρπης, του Μεγαπλάτανου, της Αψάλου και της Όρμας. 

Ακόμη στα ημερολόγια υπάρχει και το ειδικό QR Code, το οποίο οδηγεί στη νέα πρωτοποριακή εφαρμογή που παρουσίασε πρόσφατα ο Δήμος Αλμωπίας μέσω της οποίας παρέχονται χρήσιμες πληροφορίες στους δημότες αλλά και τους επισκέπτες της Αλμωπίας. 

Η διανομή των σχολικών ημερολογίων με θέμα την Μικρασιατική Καταστροφή θα συνεχιστεί και στα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου Αλμωπίας.