ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΑΣΤΟΥ: Δράση ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης αύριο (27/10) στην ΑΡΙΔΑΙΑ

Υγεία

“O καρκίνος του μαστού, είναι για πρώτη φορά, η πιο συχνή μορφή καρκίνου, αντί του καρκίνου του πνεύμονα, που ήταν τις δυο τελευταίες δεκαετίες”, ανακοινώσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Αυτά είναι τα κακά νέα. Τα καλά νέα είναι, ότι έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε αυτά τα δεδομένα, υποστηρίζοντας την υγεία μας, με πράξεις αγάπης και φροντίδας προς τον εαυτό μας.  
Αλλάζω τα δεδομένα, κάνοντας όλες τις ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, που αφορούν την υγεία των μαστών.

Γνωρίζουμε ότι ο καρκίνος του μαστού, όσο νωρίτερα διαγνωστεί τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα επιτυχούς θεραπείας. Οι πιθανότητες ίασης ανέρχονται στο 97%. (ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ),  

Αλλάζω τα δεδομένα υιοθετώντας έναν τρόπο ζωής που προάγει τη σωματική μου υγεία και ευεξία (διατροφή, άσκηση, έλεγχος σωματικού βάρους, υγιής ύπνος κ.τ.λ.).

Σας περιμένουμε, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου τις ώρες 10 π.μ με 1 μ.μ., στην πλατεία Αθ. Σέτσκου, για να ενημερωθούμε, να συζητήσουμε και να ευαισθητοποιηθούμε για ένα θέμα που αφορά όλες τις γυναίκες την  

«ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ»

Η δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης γίνεται σε συνεργασία του Δήμου Αλμωπίας, του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας, του  Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Αλμωπίας και των Επαγγελματιών Υγείας του Κέντρου Υγείας Αριδαίας.

Ο Σύλλογος Φίλων Τέχνης «ΠΟΛΥΚΛΕΙΤΟΣ» με υπεύθυνη την Ελένη Χρυσουλά έχει αναλάβει να ομορφύνει τη δράση με τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες.  

Η δράση συνεχίζεται και το απόγευμα της ίδιας ημέρας, με την ομιλία που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο, στις 20:00, με θέμα:

Ο μαστός στο 20ο αιώνα …..Γίνε μέρος της λύσης

Ομιλητής θα είναι Δρ ΑΠΘ Δέλκος Δημήτριος, Μαιευτήρας, Γυναικολόγος, Χειρουργός, Ακαδημαϊκός Υπότροφος Γ’ Γυναικολογικής Μαιευτικής Κλινικής ΑΠΘ.

Οφείλουμε να θυμόμαστε ότι  

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ!

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΣΑΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ…….

και για να συνεχίσει να είναι γλυκιά 

οφείλουμε να φροντίζουμε και να αγαπάμε το σώμα μας και τον εαυτό μας.

Το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αλμωπίας