ΕΔΕΣΣΑ: Μια στιγμή αγάπης και προσφοράς στους απομάχους της ζωής

Εδεσσα

Τα μέλη της Γραμματείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας επισκέφτηκαν τη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων “Δίζα Αμαλία και Ευάγγελος” στο Κλησοχώρι Έδεσσας και δώρισαν είδη πρώτης ανάγκης.

Η μονάδα φροντίδας εξυπηρετεί υπερήλικες με προβλήματα υγείας και τους συνδράμει σε καθημερινές τους ανάγκες για τα οποία συζήτησαν τα νεαρά στελέχη της ΝΔ με την αντιδήμαρχο Εδεσσας Μ. Κατσάρα.

Η Γραμματεία βρίσκεται σε διαρκή επαφή με την κοινωνία και αφουγκράζεται ανησυχίες και προβληματισμούς επενδύοντας στον εισηγητικό της ρόλο, στο τομέα της κοινωνικής πολιτικής και των δικαιωμάτων σε συνεννόηση με τον Παύλο Μαρινάκη.

Είναι, άλλωστε, επιδίωξη του ίδιου του Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας αλλά και οδηγία του Πρωθυπουργού το κόμμα να συνεχίζει τη δράση του -κάτι που το βλέπουμε να γίνεται τόσο με τις δράσεις των Γραμματειών- όσο και με τις συνεχείς περιοδείες σε όλη την Ελλάδα.

nassos.blog