Εργασίες συντήρησης και οδικού ηλεκτροφωτισμού από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Κεντρική Μακεδονία

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης 

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.  

Συγκεκριμένα θα εκτελεσθούν εργασίες καθαρισμού του αντλιοστασίου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην υπογειοποίηση της Μακρυγιάννη, με αποκλεισμό  της δεξιάς λωρίδας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, από τις 7 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών. 

Εργασίες συντήρησης οδικού ηλεκτροφωτισμού στην Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας 

Εργασίες συντήρησης οδικού ηλεκτροφωτισμού στην Επαρχιακή Οδό 27 Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας  πραγματοποιούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πρόκειται για εργασίες ασφαλτόστρωσης που θα γίνουν από τη διασταύρωση Ρυσίου έως την είσοδο της Περαίας, καθώς και πλησίον της κοινότητας του Πλαγιαρίου. Οι εργασίες πραγματοποιούνται, σήμερα,  Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.