Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων/ουσών του 2ου Γενικού Λυκείου Έδεσσας «Παύλος Χαρτομαζίδης» εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους αποφοίτους του σχολείου μας για την επιτυχή εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Οι επιτυχίες των μαθητών και των μαθητριών μας αποτελούν την επισφράγιση μιας πολύχρονης και απαιτητικής προσπάθειας, που στηρίχθηκε στη συστηματική μελέτη, στην επιμονή, στην υπομονή και στην πίστη στους στόχους τους. Η επιτυχία τους μας γεμίζει υπερηφάνεια και επιβεβαιώνει ότι η συνέπεια, η εργατικότητα και η συνεργασία οδηγούν σε ουσιαστικά αποτελέσματα.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στις οικογένειές τους, οι οποίες στάθηκαν δίπλα στα παιδιά τους με αγάπη, υποστήριξη και εμπιστοσύνη σε όλη τη διάρκεια της απαιτητικής αυτής διαδρομής.
Παράλληλα, ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, οι οποίοι με υψηλό αίσθημα ευθύνης, επιστημονική κατάρτιση και παιδαγωγική ευαισθησία συνέβαλαν ουσιαστικά στην προετοιμασία και την ενθάρρυνση των μαθητών μας.
Ιδιαίτερα, όμως, θέλουμε να απευθυνθούμε και στους μαθητές και στις μαθήτριες που δεν πέτυχαν φέτος τον στόχο που είχαν θέσει. Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελούν έναν σημαντικό σταθμό, όχι όμως τον μοναδικό δρόμο προς την προσωπική και επαγγελματική καταξίωση. Η ζωή προσφέρει πολλές ευκαιρίες και διαφορετικές διαδρομές για όσους συνεχίζουν να προσπαθούν με αισιοδοξία, επιμονή και αυτοπεποίθηση.
Το 2ο Γενικό Λύκειο Έδεσσας θα συνεχίσει να στηρίζει όλους τους μαθητές και όλες τις μαθήτριές του, καλλιεργώντας γνώσεις, αξίες και δεξιότητες που αποτελούν τα πραγματικά εφόδια για το μέλλον. Ευχόμαστε σε όλους τους αποφοίτους μας υγεία, δημιουργικότητα και κάθε επιτυχία στη νέα ακαδημαϊκή και προσωπική τους πορεία. Είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουν να μας κάνουν υπερήφανους.
