…εργασίες…εργασίες…εργασίες από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Κεντρική Μακεδονία

Εργασίες διαγράμμισης των διαβάσεων πεζών στην Εθνική Οδό 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου 

Εργασίες διαγράμμισης των διαβάσεων πεζών στην Εθνική Οδό 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου, επί της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής, θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, κατά τις νυχτερινές ώρες.  
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης των διαβάσεων πεζών επί της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής, από τη διασταύρωση με τη δημοτική οδό Μ.Αντύπα έως τη διασταύρωση “Πράσινα Φανάρια” και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.  
Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023, μόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας, από τις 11.00 μ.μ. έως τις 06.00 π.μ., ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με αποκλεισμό κάθε φορά του οδικού τμήματος κοντά στη διάβαση.  
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών. 

Εργασίες διαγράμμισης των διαβάσεων πεζών επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης-Ν. Μηχανιώνας

Εργασίες διαγράμμισης των διαβάσεων πεζών επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας υλοποιεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου έως και την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, κατά τις νυχτερινές ώρες.  
Πιο αναλυτικά θα εκτελεσθούν εργασίες διαγράμμισης των διαβάσεων πεζών επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας, από την είσοδο της Περαίας έως τον οικισμό των Νέων Επιβατών.  
Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου έως και την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου μόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας, από τις 11.00 μ.μ. έως τις 06.00 π.μ., ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με αποκλεισμό κάθε φορά του οδικού δικτύου κοντά στη διάβαση.  
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών. 

Εργασίες καθαρισμού των φρεατίων όμβριων υδάτων στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας 

Εργασίες καθαρισμού των φρεατίων όμβριων υδάτων και των συνδετήριων αγωγών στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου.  
Πιο αναλυτικά, θα εκτελεσθούν εργασίες καθαρισμού των φρεατίων όμβριων υδάτων και των συνδετήριων αγωγών στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, περίπου στη Χ.Θ. 10+000 στον Κ2, στον κόμβο της Σίνδου, στη Χ.Θ. 13+000 και στη Χ.Θ. 14+500, περίπου στο ύψος της επιχείρησης “VITRUVIT” και στους δύο κλάδους κυκλοφορίας.  
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.  
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών. 

Εργασίες καθαρισμού στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών και στην Επαρχιακή Οδό Μουδανιών  

Εργασίες καθαρισμού από φερτά υλικά και αυτοφυή βλάστηση θα πραγματοποιηθούν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών και στην Επαρχιακή Οδό Μουδανιών από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου.  
Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού από φερτά υλικά και αυτοφυή βλάστηση επί των διαχωριστικών στηθαίων (μεταλλικών και σκυροδέματος) και των ρείθρων στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών από τη Χ.Θ. 30+500 (Α/Κ Λακκώματος) έως τη Χ.Θ. 61+700 (Α/Κ Σιθωνίας/Κασσάνδρας) και στην Επαρχιακή Οδό Μουδανίων – κύκλωμα Κασσάνδρας από τη Χ.Θ. 0+000 (Α/Κ Σιθωνίας/Κασσάνδρας) έως τη Χ.Θ.23+600 (κυκλικός κόμβος Κασσανδρείας). 
Οι εργασίες θα εκτελεστούν από κινητά συνεργεία στα διαχωριστικά στηθαία, στο αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας της οδού και στις δύο κατευθύνσεις, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας τμηματικά, σύμφωνα με την Απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής περί Προσωρινών Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων για την εκτέλεση των εργασιών συντήρησης.  
Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου με ώρα έναρξης τις 7.30 π.μ. και έως τη δύση του ηλίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.  
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Mουδανιών, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών. 

Εργασίες συντήρησης στη δυτική εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης  

Εργασίες συντήρησης στη δυτική εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου.  
Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στη δυτική εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στην κατεύθυνση προς ανατολικά, από τον κόμβο του Ωραιοκάστρου μέχρι τον κόμβο της οδού Λαγκαδά, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας τμηματικά.  
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου κατά τις ώρες 07.00-14.00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.  
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών. 

Ασφαλτικές εργασίες στην 11η Επαρχιακή Οδό

Ασφαλτικές εργασίες στην 11η Επαρχιακή Οδό θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 17 Ιανουαρίου και με διάρκεια τριών (3) εβδομάδων περίπου.  
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν ασφαλτικές εργασίες επί της 11ης Επαρχιακής Οδού, από τη διασταύρωσή της με τη 12η Επαρχιακή Οδό προς τον οικισμό του Λαγκαδά. 
Οι εργασίες προγραμματίζεται να ξεκινήσουν την Τρίτη 17 Ιανουαρίου και να διαρκέσουν τρεις (3) εβδομάδες περίπου. Θα πραγματοποιούνται με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας και με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ., ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.  
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Λητής, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.