Εργασίες διαγράμμισης & συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Κεντρική Μακεδονία

Εργασίες διαγράμμισης στην Επαρχιακή Οδό Ν. Μουδανιών – Ν. Ποτίδαιας – Κασσανδρείας

Εργασίες διαγράμμισης στην Επαρχιακή Οδό Ν. Μουδανιών – Ν. Ποτίδαιας – Κασσανδρείας θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έως και την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου.  
Πιο αναλυτικά, θα εκτελεσθούν εργασίες διαγράμμισης στην Επαρχιακή Οδό Ν. Μουδανιών – Ν. Ποτίδαιας- Κασσανδρείας, στο τμήμα από τη Νέα Ποτίδαια έως τον κυκλικό κόμβο Κασσανδρείας.  
Οι εργασίες αφορούν σε όλο το μήκος του συγκεκριμένου οδικού τμήματος και προγραμματίζεται να πραγματοποιούνται καθημερινά, από την Τρίτη 17 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, από τις 07.00 π.μ. μέχρι τη δύση του ηλίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.  
Θα αποκλείεται κάθε φορά η λωρίδα (αριστερή ή δεξιά, στο ρεύμα εισόδου ή εξόδου) στην οποία θα πραγματοποιείται η επέμβαση και σε μήκος επαρκές για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται απρόσκοπτα σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις.  
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες συντήρησης στο δίκτυο οδικού ηλεκτροφωτισμού επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης-Ν. Μηχανιώνας  

Εργασίες συντήρησης στο δίκτυο οδικού ηλεκτροφωτισμού επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έως και την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου.  
Πιο αναλυτικά,  θα εκτελεσθούν εργασίες συντήρησης στο δίκτυο οδικού ηλεκτροφωτισμού επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας, στη διασταύρωση του Ρυσίου και στο ύψος του αεροδρομίου “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”.  
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν έως και την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου,  κατά τις ώρες 07.30 – 18.00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.  
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.