Στην Πτολεμαΐδα η “1η” συνάντηση των Εμπορικών Συλλόγων Κ-Δ Μακεδονίας

Οικονομία

Συνήλθε, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής & Κεντρικής Μακεδονίας.

Η 1η Διευρυμένη Συνεδρίαση της Ομοσπονδίας για το έτος 2023, έλαβε χώρα στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας, που στεγάζονται, στο Παράρτημα του Επιμελητηρίου Κοζάνης, στην Πτολεμαΐδα.

Προσκεκλημένοι ήταν ο Πρόεδρος, κ. Βυθούλκας Θεόδωρος, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Ελμαλόγλου Νεκτάριος, ύστερα από το σύντομο χαιρετισμό του, εξέφρασε τις ευχές του στους παρευρισκόμενους για μια Καλή Χρονιά με Υγεία και ευημερία και ευχαρίστησε θερμά τον κ. Βυθούλκα, για την φιλοξενία του Συμβουλίου στην πόλη τους, όπως επίσης και τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους στη συνεδρίαση.
 
Μεταξύ των άλλων συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν τα τοπικά προβλήματα των εμπόρων της Πτολεμαΐδας, του ευρύτερου νομού και γενικότερα θέματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο.

Ο κ. Ελμαλόγλου επεσήμανε πως σκοπός των διευρυμένων αυτών συνεδριάσεων είναι η πιο άμεση επικοινωνία της Ομοσπονδίας με τους Συλλόγους και η παροχή βοήθειας για την ενίσχυσή τους.     

Στα πλαίσια αυτής της Διευρυμένης Συνεδρίασης, τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας, έκοψαν την καθιερωμένη βασιλόπιτα, η οποία ανέδειξε τυχερό τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας Βυθούλκα Θεόδωρο, με τις ευχές όλων για καλή και αποδοτική χρονιά.