Ασφαλτικές και άλλες εργασίες από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Κεντρική Μακεδονία

Ασφαλτικές εργασίες εντός του οικισμού του Λαγκαδά  

Ασφαλτικές εργασίες εντός του οικισμού του Λαγκαδά θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.  
Πιο αναλυτικά οι ασφαλτικές εργασίες θα υλοποιηθούν από τη διασταύρωση του κόμβου Λαγυνών έως και την οδό Τζελίλη εντός του οικισμού Λαγκαδά επί της 11ης Επαρχιακής οδού 
Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου  και θα διαρκέσουν περίπου δύο εβδομάδες. Θα πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό μιας λωρίδας και η ώρα έναρξης θα είναι στις 7 το πρωί εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν. 
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Λητής, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών. 

Εργασίες καθαρισμού στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών και την Επαρχιακή  Οδό Μουδανιών–κύκλωμα Κασσάνδρας 

Εργασίες καθαρισμού από φερτά υλικά και αυτοφυή βλάστηση θα πραγματοποιηθούν στην Εθνική Οδό  Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών και την Επαρχιακή Οδό Μουδανιών-κύκλωμα Κασσάνδρας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.  
Πιο αναλυτικά οι εργασίες καθαρισμού θα γίνουν επί των διαχωριστικών στηθαίων και των ρείθρων στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης–Ν. Μουδανιών, από τον Ανισόπεδο Κόμβο του Λακκώματος έως τον Ανισόπεδο Κόμβο της Σιθωνίας/Κασσάνδρας και στην Επαρχιακή  Οδό Μουδανιών–κύκλωμα Κασσάνδρας, από τον Ανισόπεδο Κόμβο Σιθωνίας/Κασσάνδρας έως τον κυκλικό κόμβο της Κασσανδρείας. Οι εργασίες θα εκτελεστούν από κινητά συνεργεία στα διαχωριστικά στηθαία, στο αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας της οδού και στις δύο κατευθύνσεις, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας τμηματικά. 
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν έως την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου του 2023 και από την Τετάρτη 1 Μαρτίου έως την Παρασκευή 10 Μαρτίου, από τις 7 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν. 
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.