(ΒΙΝΤΕΟ) Πανικός σε λεωφορείο στην Αθήνα: Έπεσε η οροφή ενώ ήταν γεμάτο επιβάτες

Κεντρική Μακεδονία

Aναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αθήνα, καθώς έπεσε μέρος της οροφής λεωφορείου του Οργανισμού Αστικού Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ) στο οποίο επέβαιναν 40 επιβάτες.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες στον Alpha, οι οποίοι ήταν παρόντες στο περιστατικό, το συμβάν σημειώθηκε στις 12:50 το μεσημέρι. Ξαφνικά, σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος, σαν κάτι να έπεσε και να έσπασε.

«Αυτό συνέβη στις 12.50 ενώ το λεωφορείο είχε κατεύθυνση προς Καλλιθέα από Πειραιά. Ακούσαμε θόρυβο σαν κάτι να έσπασε και είδαμε ένα κομμάτι της εσωτερικής οροφής του οχήματος να έχει πέσει ανάμεσα στα καθίσματα» είπε ένας από τους επιβάτες.

«Γυρίσαμε πίσω και είδαμε ότι ένα κομμάτι της εσωτερικής οροφής του οχήματος να έχει πέσει στο διάδρομο ανάμεσα στα καθίσματα και για καλή μας τύχη το λεωφορείο δεν ήταν γεμάτο, δεν υπήρχαν όρθιοι δηλαδή, ήταν όλοι καθισμένοι. Αν ήταν όρθιοι, αντιλαμβάνεστε ότι το κομμάτι της εσωτερικής οροφής θα έπεφτε στο κεφάλι κάποιου ανθρώπου και τώρα θα κλαίγαμε. Ο οδηγός γύρισε, γιατί δεν κατάλαβε ο άνθρωπος τι συνέβη, καθώς δεν υπήρχε τράνταγμα, είδε τι έγινε, έστριψε στη Θησέως και μας είπε, παρακαλώ κατεβείτε κάτω, γιατί δεν το κινδυνεύω», είπε επιβάτης, που ήταν παρών στο περιστατικό.

⚫️  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ετικέτα: