ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ: Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΟΥΜΑΣΑΤΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΟΤΑΝ ΤΗ ΡΩΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ

Ελλάδα Νέα Πολιτική Πολιτισμός - Θρησκεία

Η τοποθέτηση της Μαριάννας Τουμασάτου για το ζήτημα του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη.

Εντός της ημέρας αναμένεται να διεξαχθεί η ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησε η ΚΟ του ΚΚΕ, για την τροπολογία της κυβέρνησης σχετικά με το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, με φόντο τόσο τις ενστάσεις αντισυνταγματικότητας που είχαν καταθέσει τα κόμματα της αντιπολίτευσης αλλά και τις ποικίλες αντιδράσεις στην κοινωνία των πολιτών, καθώς πολλοί έχουν ερμηνεύσει τη ρύθμιση ως τρόπος απομάκρυνσης των κινητοποιήσεων από τη Βουλή.

Και ενώ πλήθος κόσμου συμμετείχε χθες βράδυ στη διαδήλωση κατά της τροπολογίας για τον Άγνωστο Στρατιώτη, σε κάποιο άλλο σημείο της πόλης η Μαριάννα Τουμασάτου έγινε η φωνή πολλών και έκανε λόγια τις σκέψεις ακόμα περισσότερων.

Οι τηλεοπτικές κάμερες βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης (21/10) στην πρεμιέρα της παράστασης “Κρυφτό” στην οποία πρωταγωνιστεί με τη Λένα Δροσάκη στο θέατρο “Κάτια Δανδουλάκη” και όταν οι δημοσιογράφοι της ζήτησαν το δικό της σχόλιο, η γνωστή ηθοποιός απάντησε: “Τα έχουν απαντήσει με πολύ μεγάλη επιτυχία, πάρα πολύ αγαπημένοι άνθρωποι. Το μνημείο είναι ένα σύμβολο αξιών και όσοι προσπαθούν να το διαχειριστούν δεν έχουν ουδεμία αξία μέσα τους και καλά θα ‘καναν να μην μιλάγανε. Θα ήταν ευχής έργον“.

Πηγή