Συγκλονίζει ο Κατσάρας του Πιερικού για την αδερφή του που σκοτώθηκε στα Τέμπη: «Όλοι φυλακή!»

ΚΟΙΝΩΝΙΑ-LIFESTYLE

Συγκλονίζουν οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του Πιερικού, Βασίλη Κατσάρα για την αδερφή του, Αθηνά, που σκοτώθηκε στο δυστύχημα των Τεμπών.

Συγκεκριμένα μίλησε στον Alpha για τις τελευταίες στιγμές της αδερφής του, για το πώς έμαθαν το θάνατό της, αλλά και όσα βίωσε όταν έφτασε στον τόπο της τραγωδίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

«Στη μέση του βαγονιού ήταν. Ο γαμπρός μου τη στιγμή της σύγκρουσης σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα. Και με το που σηκώθηκε, έκανε ένα δυο βήματα κι άκουσε έναν μεγάλο θόρυβο. Εκεί σκοτείνιασαν όλα και εκεί –από ό,τι μου είπε ο γαμπρός μου – η αδελφή μου φώναξε “Νίκο το μωρό”. Εκεί χάθηκαν όλα. Ο γαμπρός μου έμαθε για το θάνατο της Αθηνάς ανήμερα της κηδείας» είπε ο Κατσάρας, μιλώντας στον Alpha.

«Η αδελφή μου ήταν η πιο άτυχη από όλα τα παιδιά. Ήταν η πρώτη φορά που ταξίδευε με τρένο, είχε καιρό να ταξιδέψει. Είχαν πάει στους θείους μου στην Αθήνα για τριήμερο αλλά δεν πρόλαβαν. Ευτυχώς που δεν το πήραν μαζί τους το μωρό» λέει συγκινημένος ο Βασίλης Κατσάρας και προσθέτει: «Τιμωρία δεν υπάρχει. Δεν θα μας απαλύνει τον πόνο. Ούτε τα λεφτά για τα μέτρα που δεν θα εφαρμοστούν ποτέ… Θα ήθελα να μπουν φυλακή όλοι τους. Είναι το ελάχιστο, το μηδαμινό η τιμωρία αυτή. Δε θα φέρει πίσω την αδελφή μου, ούτε τα άλλα παιδιά. Για τις ψυχές τους… Δικαίωση».

Τέλος, μιλά για το σκηνικό που αντίκρισε εκείνος και οι δικοί του όταν έφτασαν στον τόπο του δυστυχήματος, λίγη ώρα μετά τη σύγκρουση των τρένων. «Είχε πολύ καπνό, γυαλιά και κόσμος έβγαινε ακόμα από τα βαγόνια. Έβλεπες το τρένο κι έλεγες “δε βγήκε άνθρωπος από εδώ μέσα, αποκλείεται”», ανέφερε χαρακτηριστικά.

mikriliga.com