(ΦΩΤΟ) Ιωάννα Παλιοσπύρου: Σοκαριστικές φωτογραφίες – «Όποιος είναι ευαίσθητος να κάνει skip»

ΚΟΙΝΩΝΙΑ-LIFESTYLE

«Είμαι λίγο δύσκολα και περιορισμένη αυτή την περίοδο, ο λόγος το επόμενο story για να καταλάβετε τον λόγο. Όποιος είναι ευαίσθητος να κάνει skip»

Σε ερωτήσεις των ακολούθων της στο Instagram αποφάσισε να απαντήσει η Ιωάννα Παλιοσπύρου την Πέμπτη.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχθηκε πολλές ερωτήσεις από διαδικτυακούς φίλους της που ενδιαφέρονταν αν ήταν καλά, καθώς τον τελευταίο καιρό έχει χαθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αποκάλυψε, ο λόγος ήταν ότι χρειάστηκε να ακολουθήσει μία αρκετά δύσκολη ιατρική μέθοδο, προκειμένου να αποκαταστήσει το δέρμα στο λαιμό της και να μπορεί να έχει πλήρη κίνηση στο κεφάλι της.

«Είμαι λίγο δύσκολα και περιορισμένη αυτή την περίοδο, ο λόγος το επόμενο story για να καταλάβετε τον λόγο. Όποιος είναι ευαίσθητος να κάνει skip» έγραψε στο πρώτο Instagram story η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Σοκαριστική φωτογραφία

Όπως επισημαίνει το in.gr σε δεύτερο story ανήρτησε μία φωτογραφία και εξήγησε:  «Βλέπετε δύο διατατήρες στην πλάτη μου κάτω από το δέρμα μου. Τους τελευταίους 12 μήνες είμαι έτσι είναι μία ιατρική μέθοδος για να αντικαταστήσω το δέρμα στο λαιμό μου, για να μπορώ να στρίβω το κεφάλι μου. Ξέρω είναι δύσκολο να το καταλάβετε…».