Εύα Καϊλή: Νέο αίτημα αποφυλάκισης – Επιμένει ότι είναι αθώα

Πολιτική

Ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου των Βρυξελλών θα βρεθεί και πάλι η Εύα Καϊλή, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη για το σκάνδαλο διαφθοράς Qatar Gate.

Ειδικότερα, η Εύα Καϊλή, που εμπλέκεται στο Qatar Gate, έχει ήδη καταθέσει νέο αίτημα αποφυλάκισης το οποίο αναμένεται να εξεταστεί την Μεγάλη Πέμπτη.

Μάλιστα, μετά την αποφυλάκιση του Αντόνιο Παντσέρι με ηλεκτρονικό «βραχιολάκι», η ίδια αισθάνεται αδικημένη.

Σημειώνεται πως ο Παντσέρι θεωρείται ο «εγκέφαλος» του Qatar Gate, ενώ η Εύα Καϊλή από την πρώτη στιγμή δηλώνει αθώα και επιμένει πως δεν πρόκειται να ομολογήσει κάτι που δεν έκανε.

«Στο ερχόμενο δικαστικό συμβούλιο θα δώσουμε μάχη για να αποδείξουμε την αναξιοπιστία του κ. Παντσερι. Θα έχουμε ισχυρά νεότερα στοιχεία που θα επιβεβαιώνουν ότι η Εύα Καϊλή είναι αθώα. Η ίδια αν και ψυχολογικά φορτισμένη επιμένει κατηγορηματικά στην αθωότητά της», ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο συνήγορός της, κ. Δημητρακόπουλος.

«Η αποφυλάκιση του Παντσέρι είναι προϊόν συναλλαγής, δέχτηκε να πει ψέματα κατά της Εύας Καϊλή και το αντάλλαγμα ήταν να αφεθεί ελεύθερος. Αυτός που είναι αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης. Γιατί εγκληματική οργάνωση υπάρχει αλλά δεν συμμετέχει σε αυτήν η κ. Καϊλή», πρόσθεσε σύμφωνα με το newsit.gr.

Ο σύζυγός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι αλλά και ο Παντσέρι, φαίνεται ότι έχουν συνεργαστεί με τις βελγικές Αρχές με αντάλλαγμα την αποφυλάκισή τους με «βραχιολάκι».

φωτό imerisia.gr