(ΦΩΤΟ) Δ. ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ: Συνάντηση με πολίτες στην Κρύα Βρύση

Πέλλα

Δελτίο τύπου του πολιτικού γραφείου του Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Ν. Πέλλας, Διονύση Σταμενίτη, αναφέρει τα εξής:

Συνάντηση Διονύση Σταμενίτη με πολίτες στην Κρύα Βρύση

Με πολίτες της Δημοτικής Ενότητας Κρύας Βρύσης του Δήμου Πέλλας συναντήθηκε την Παρασκευή 21/04/2023 ο υπ. Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας, Διονύσης Σταμενίτης.

Στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί σε ολόκληρο τον Νομό, ο κ. Σταμενίτης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους συμπολίτες του, να τους ενημερώσει για τις δράσεις του, για το έργο της κυβέρνησης στην Πέλλα την τετραετία που πέρασε, αλλά και για τους στόχους της επόμενης ημέρας.

Η ίδρυση του Πρότυπου ΕΠΑΛ στην Κρύα Βρύση, η χρηματοδότηση από το Υπουργείο Υγείας για κτιριακές παρεμβάσεις στο Κέντρο Υγείας της πόλης, όπως και η διεκδίκηση, σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα, για δημιουργία ΔΙΕΚ Αγροτικής Ανάπτυξης ήταν μερικά από τα θέματα που βρέθηκαν στο επίκεντρο του σύντομου χαιρετισμού που απηύθυνε ο κ. Σταμενίτης, για τα οποία ο ίδιος προχώρησε σε μια σειρά ενεργειών κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής του θητείας.

Παράλληλα, μίλησε και για τα ζητήματα, στα οποία, όπως τόνισε, πρέπει να δοθεί βαρύτητα την επόμενη τετραετία για την περαιτέρω ανάπτυξη του Νομού Πέλλας και την ευημερία των πολιτών του.