Ε.Ο. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ – ΕΔΕΣΣΑΣ: Εργασίες καθαρισμού των φρεατίων και των αγωγών όμβριων υδάτων

Κεντρική Μακεδονία

Εργασίες καθαρισμού των φρεατίων όμβριων υδάτων και των συνδετήριων αγωγών στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 25 Απριλίου έως και την Τετάρτη 26 Απριλίου.  

Πιο αναλυτικά, θα εκτελεσθούν εργασίες καθαρισμού των φρεατίων όμβριων υδάτων και των συνδετήριων αγωγών στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, περίπου στη Χ.Θ. 15+000, στον ισόπεδο κόμβο Αγχιάλου και στη Χ.Θ. 47+100, στον κόμβο “ΜΕΤΡΟ”.  
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν έως και την Τετάρτη 26 Απριλίου με ώρα έναρξης στις 7 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.  
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας και με το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες συντήρησης επί της οδού Λαγκαδά  

Εργασίες συντήρησης επί της οδού Λαγκαδά θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 26 Απριλίου έως και την Πέμπτη 27 Απριλίου.  
Πιο αναλυτικά, επί της οδού Λαγκαδά καθώς και στους κλάδους σύνδεσής της θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες: 
1. Εργασίες φρεζαρίσματος επί της οδού Λαγκαδά, στο οδικό τμήμα από τη διασταύρωση της οδού Καραολή και Δημητρίου έως την οδό Θηβών, με κατεύθυνση προς το Δερβένι και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. 
2. Εργασίες φρεζαρίσματος επί της οδού Λαγκαδά, στο οδικό τμήμα από την αερογέφυρα Σταυρούπολης έως τις οδούς Ψαρών και Λεωφόρου Στρατού, με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. 
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 26 Απριλίου έως και την Πέμπτη 27 Απριλίου, με ώρα έναρξης στις 7 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. 
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών. 

Εργασίες οδοστρωσίας και καθαρισμού ερεισμάτων επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης-Όρια νομού Καβάλας

Εργασίες οδοστρωσίας και καθαρισμού ερεισμάτων επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Όρια νομού Καβάλας θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έως και την Πέμπτη 27 Απριλίου. 
Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες οδοστρωσίας και καθαρισμού ερεισμάτων επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης- όρια Νομού Καβάλας, στη Χ.Θ. 19+500 και στις δύο κατευθύνσεις. 
Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν έως και την Πέμπτη 27 Απριλίου, με ώρα έναρξης στις 8 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται κατά περίπτωση και όπως ορίζει η σχετική Απόφαση της Τροχαίας Θεσσαλονίκης. 
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Λητής ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.