Ερντογάν: Ακυρώνει όλες τις σημερινές εμφανίσεις του μετά την ξαφνική αδιαθεσία

ΕΥΡΩΠΗ-ΔΙΕΘΝΗ

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ακύρωσε τις εκδηλώσεις που ήταν για σήμερα προγραμματισμένες στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας για λόγους υγείας, ενώ απομένουν λιγότερες από 20 ημέρες για τις εκλογές της 14ης Μαΐου.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω κάθε μέλος του αγαπημένου μου έθνους, κάθε έναν από τους αδελφούς και τις αδελφές μου για τις ευχές και τις προσευχές τους για περαστικά λόγω της μικρής δυσφορίας που είχα κατά τη διάρκεια της εκπομπής λόγω του πολυάσχολου προγράμματός μου.

Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να συναντηθώ σήμερα με τους συμπατριώτες μου από το Kırıkkaleli, το Yozgat και το Sivas. Τους ζητώ όλους να με συγχωρήσουν.

Ο Φουάτ Οκτάι θα παραστεί εκ μέρους μας στις εκπομπές του Kırıkkale, του Yozgat και του Sivas.

Θεού θέλοντος, θα συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας από αύριο. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να φέρουμε το αγαπημένο μας έθνος στους στόχους του αιώνα της Τουρκίας.

Με την ευκαιρία αυτή, εύχομαι υγεία, ειρήνη και ευημερία σε όλους τους πολίτες μου», ανέφερε ο 69χρονος Τούρκος πρόεδρος στον λογαριασμό του στο Twitter.

Υπενθυμίζεται πως προκάλεσε έντονη ανησυχία στην Τουρκία η ξαφνική αδιαθεσία που αισθάνθηκε ο Τούρκος πρόεδροςκατά τη διάρκεια συνέντευξης που μεταδιδόταν ζωντανά από το τηλεοπτικό δίκτυο KANAL 7 και το Ülke TV.

thecaller.gr

Ετικέτα: