(ΦΩΤΟ) ΕΚΛΟΓΕΣ/Ν.Δ.: Στη Δημοτική Ενότητα Μεγάλου Αλεξάνδρου ο Λάκης Βασιλειάδης

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ-ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο υποψήφιος βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επισκέφτηκε την Τετάρτη (3/5) κοινότητες και οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Μεγάλου Αλεξάνδρου του Δήμου Πέλλας και συγκεκριμένα το Γυψοχώρι, το Δροσερό, το Παλαίφυτο και το Τριφύλλι.

Οι περιοχές αυτές χτυπήθηκαν το προηγούμενο διάστημα από καιρικά φαινόμενα παγετού και κάθε μέρα το πρόβλημα μεγεθύνεται. Ο υποψήφιος Βουλευτής συζήτησε με τους κατοίκους για την έντονη καρπόπτωση και τον κίνδυνο απώλειας εισοδήματος, ενώ τους ενημέρωσε ότι βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία τόσο με τη διοίκηση και τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΛΓΑ, όσο και με τον ίδιο τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Γ. Γεωργαντά, ώστε να γίνουν γρήγορα οι απαραίτητες ενέργειες και να περιοριστούν οι επιπτώσεις.

Ο Λάκης Βασιλειάδης ανέφερε πως ο εκσυγχρονισμός και η προσαρμογή της αγροτικής παραγωγής στην Αλλαγή του Κλίματος πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα για την επόμενη τετραετία, γύρω από τους άξονες της μείωσης του κόστους παραγωγής, της επένδυσης στην ποιότητα, της εξωστρέφειας και της ασφάλισης της παραγωγής μέσα από ένα δίκαιο και αποτελεσματικό σύστημα.