ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΠΑΚΙΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΛ – ΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ (ΦΩΤΟ)

Εδεσσα Ελλάδα Μακεδονία Νέα Παιδεία

Ακριβώς ένα χρόνο πριν, το σχολείο μας, το 1ο ΕΠΑΛ/ΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ, σε συνεργασία μεταξύ των ειδικοτήτων της Αισθητικής και της Μηχανολογίας, κατασκεύασαν το δικό τους “Κάδο Καρδιά” για την συγκέντρωση των πλαστικών καπακιών από τα μπουκάλια του νερού.

Στόχος ήταν η διάδοση της ιδέας της οικολογικής συνείδησης, η ευαισθητοποίηση των μαθητών και η συγκέντρωση οικονομικών πόρων για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων, σε άτομα που το έχουν ανάγκη.

Ένα χρόνο μετά, η δραστηριότητα συλλογής ανακυκλώσιμου υλικού απέδωσε το κοινωνικό όφελος που όλοι επιθυμούσαμε.

Συγκεντρώσαμε και παραδώσαμε στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Εδεσσας τα πρώτα καπάκια, ελπίζοντας και ευχόμενοι η πρωτοβουλία αυτή να βελτιώσει την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής κάποιου συνανθρώπου μας.

Το 1ο ΕΠΑΛ/ΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ συνεχίζει, θέτοντας καινούργιους στόχους και παροτρύνοντας όλους σας για ενεργή συμμετοχή.