ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ: Προς ΝΑΤΟ η Ιαπωνία, περικυκλώνουν την Ρωσία

ΕΥΡΩΠΗ-ΔΙΕΘΝΗ

O υπουργός Εξωτερικών της Ιαπωνίας, Yoshimasa Hayashi, έριξε «βόμβα» μεγατόνων, μιλώντας στο CNNi!!!

Συγκεκριμένα, είπε πως βρίσκεται σε συνομιλίες για να ανοίξει ένα γραφείο συνδέσμου του ΝΑΤΟ, το πρώτο του είδους του στην Ασία, με προοπτική, γιατί όχι, να εισέλθει στην Δυτική Συμμαχία σε βάθος χρόνου!!!!!!

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΚΛΥΚΛΩΘΕΙ, καθώς μετά της Σουηδία και Φιναλνδία στην Δύση –και φυσικά όσα λαμβάνουν χώρα στην Ουκρανία- το ΝΑΤΟ θα την αγγίξει και στα ανατολικά!!!

Αφού είπε πως η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έχει κάνει τον κόσμο λιγότερο σταθερό, ανέφερε σχετικά με το θέμα πως «είμαστε ήδη σε συζητήσεις, αλλά δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη λεπτομέρειες».

«Αυτό που συμβαίνει στην Ανατολική Ευρώπη δεν περιορίζεται εκεί, καθώς επηρεάζει άμεσα την κατάσταση εδώ στον Ειρηνικό. Γι’ αυτό μια συνεργασία με το ΝΑΤΟ (γίνεται) όλο και πιο σημαντική», τόνισε.

Μάλιστα, η Nikkei Asia αποκάλυψε σχέδια για άνοιγμα νατοϊκού γραφείου στην Ιαπωνία την περασμένη Τετάρτη, επικαλούμενη ανώνυμους Ιάπωνες και αξιωματούχους του ΝΑΤΟ.

Μιλώντας στο CNNi την περασμένη εβδομάδα, ένας εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ είπε: «Σε σχέση με τα σχέδια για άνοιγμα γραφείου συνδέσμου στην Ιαπωνία, δεν θα υπεισέλθουμε σε λεπτομέρειες. Πάντως ΝΑΤΟ και Ιαπωνία έχουν μια μακροχρόνια συνεργασία».

Η ιαπωνική διοίκηση λοιπόν ενδεχομένως ανοίξει γραφείο στα εδάφη της εκείνων που την βομβάρδισαν με δύο πυρηνικές βόμβες κατά το τέλος του Β Παγκοσμίου Πολέμου…

el.gr

Ετικέτα: