(ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ) Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ – ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ-ΕΚΛΟΓΕΣ

Με “γεμάτο” πρόγραμμα ήρθαν στην Πέλλα, σήμερα, ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης, και ο πρώην υφυπουργός Παιδείας, Αγγελος Συρίγος.

Συγκεκριμένα, οι δύο υποψήφιοι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, επισκέφθηκαν, αρχικά, τα Γιαννιτσά, όπου στα Γιαννιτσά συνάντησαν πολίτες και συνομίλησαν μαζί τους.

📍 Στη Σκύδρα, επισκέφθηκαν, στο Δημαρχείο, τη Δήμαρχο, Κατερίνα Ιγνατιάδου και ακολούθησε σύντομη βόλτα στην πλατεία Ελευθερίας, όπου συνομίλησαν με πολίτες και επιχειρηματίες.

📍 Στην Εδεσσα, αρχικά, βρέθηκαν στην εκδήλωση βράβευσης της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, και στη συνέχεια πραγματοποίησαν σύντομες επισκέψεις στον Μητροπολίτη π. Ιωήλ, στο Επιμελητήριο Πέλλας, στην επιχείρηση Mandynamic.

📍 Στον Πολυχώρο “Καταρράκτες” συζήτησαν με τουρίστες, που απολάμβαναν τον καφέ τους, κάτω από τα πλατάνια.

📍 Τέλος, το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, επισκέφθηκε την Αριδαία.