(ΦΩΤΟ) ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ 1ου ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ – ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ (16/5)

Παιδεία

Τις πύλες της άνοιξε σήμερα Δευτέρα 15 Μαΐου η ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ που οργανώνει το 1ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ με έργα δραστηριότητες και κατασκευές των 1ο ΕΠΑ.Λ Αριδαίας και του Εσπερινού ΕΠΑΛ Αριδαίας, στον ισόγειο χώρο του κτιρίου «Γ.ΑΣΤΡΑΝΙΔΗΣ» του ΕΠΑ.Λ.

Στα εγκαίνιαΑγιασμό χοροστάτησε ο πατ. Στέφανος Σούσης, έδωσαν παρόν και εξέφρασαν τα συγχαρητήρια και τον ενθουσιασμό τους για το θέαμα, σε μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς για τη δημιουργική τους διάθεση, οι Τζαμτζής Ιορδάνης Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Δήμαρχος Αλμωπίας Μπάτσης Χρήστος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/Θμιας Εκπ/σης του Δήμου Αλμωπίας Βέσκος Δημ., Αντιδήμαρχος Παιδείας Αλμωπίας Γιάντσης Δ., περιφερειακός σύμβουλος Πέλλας Ζέρζης Πέτρος, Αν. Διευθυντής Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Γερεμτζές Δημ. Διευθυντές Σχολικών Μονάδων, πλήθος μαθητών/τριών και εκπαιδευτικών.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο δ/ντης του Εργαστηριακού Κέντρου Αριδαίας, Όρλης Στέλιος, σημείωσε τη σημασία της Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στην ανάπτυξη της οικονομίας, παρέχοντας εκπαιδευμένους τεχνίτες και στελέχη σε όλους τους τομείς και τις δραστηριότητες της, που όμως είναι απαραίτητο να διαθέτει σύγχρονους εργαστηριακούς χώρους, Επαρκή υλικά και εκπαιδευτικούς, σε αυτήν την κατεύθυνση ζήτησε τη συμβολή των θεσμικών παραγόντων.

Τέλος συνεχάρη και ευχαρίστησε μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς για την συμβολή τους στην ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ. Που είναι η Επιτομή της δημιουργικότητας της φαντασίας και ομαδικότητας.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν από τους παρευρισκόμενους ο κ. Τζαμτζής, ο κ. Μπάτσης Χρ. ο κ. Γερεμετζές και οι δ/τες Ράπτης Ν. 1ο ΕΠΑ.Λ Αριδαίας & Παπανικολάου Χρ. Εσπερινό ΕΠΑΛ.Λ Αριδαίας.

Η Έκθεση έργων θα λειτουργήσει και την Τρίτη 16 Μαΐου.