Δρυμιώτης για εκλογές: Έχω πει 35% η ΝΔ, 29% ο ΣΥΡΙΖΑ και 11% το ΠΑΣΟΚ – Ίσως είναι και μεγαλύτερη η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και χαμηλότερα το ΠΑΣΟΚ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ-ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο Ανδρέας Δρυμιώτης, ειδικός αναλυτής εκλογών και συγγραφέας, μίλησε την Πέμπτη (18/05) το απόγευμα στο MEGA και στην εκπομπή LIVE NEWS αναλύοντας τις δημοσκοπήσεις μία ανάσα πριν από τις κάλπες.

Ειδικότερα, λοιπόν, ο Ανδρέας Δρυμιώτης έκανε εκτίμηση για τα ποσοστά που προβλέπει να έχει το κάθε κόμμα ξεχωριστά.

«Εγώ δεν κοιτάζω τόσο τα αριθμητικά δεδομένα αλλά τα ποιοτικά δεδομένα. Όλες οι δημοσκοπήσεις μας λένε περίπου ποιοι είναι το πρώτο και το δεύτερο κόμμα…

Εγώ πιστεύω πως η Ελληνική Λύση και το ΜΕΡΑ25 μαζί θα πάρουν περίπου 8% μαζί. 8% το ΚΚΕ και 11% το ΠΑΣΟΚ. Περίπου 9-10% εκτιμώ πως θα είναι οι εκτός Βουλής. Μένει το ποσοστό του 64-65%, όπου θα μοιραστεί 29-30% στον ΣΥΡΙΖΑ και 35% στη ΝΔ».

Σύμφωνα με τον κ. Δρυμιώτη, την παράσταση νίκης αυτή τη στιγμή έχει η Νέα Δημοκρατία  όπου και όπως εκτιμά θα είναι το πρώτο κόμμα:

«Η παράσταση νίκης δεν βγαίνει λάθος. Είμαι βέβαιος πως η παράσταση νίκης θα επιβεβαιωθεί. Η οποιαδήποτε διαφορά πάνω του 5% θα δημιουργήσει πρόβλημα στο δεύτερο κόμμα.

Δεν ξέρω και πόσο θα επηρεάσει ο κ. Κατρούγκαλος τον ΣΥΡΙΖΑ και θεωρώ πως έκανε μεγάλη ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί αυτό το περιστατικό να δώσει και διαφορά 7%. Με το ΠΑΣΟΚ ήμουν λίγο γαλαντόμος δίνοντας 11%».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ-thecaller.gr

thecaller.gr